Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Selam arkadaşlar.Bir arkadaşım oyunu bugün aldı ve kurdu bilgisayarına.Ancak patch cekmek için oyuna tıkladıgında ''patcher-goa.prod.sig bulunamadı'' die bir hata verior ve account bilgilerini girecei ekran karsısına cıkmıor.Nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 eu serverları kapandıydı filan, bişeyler olduydu, ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 kapanma felan yok. Bilmiyorsak yarım yamalak yazmasak daha iyi olur aslında. Sonradan okuyan biriside ciddiye alır flean. şu altdaki bağlantıda olan dosyayı indirip bi denesin arkadaşın. http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=329657 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Teşekkür ederim yardım için :) Bu dosyalarla mevcut dosyaları deiştirince sorun düzelir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 evet dosyaları kontrol et i işaretleyin. O bir yandan kontrol ederken bir yandan patchlerinizi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 dvd lerden yukledi galiba, bende karsilasmistim o sorunla. client programi bile acilmadigi icin chech file da yapamadiydim. ben netten clienti cekip oyunu netten indirmistim calisti oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 senin sorunun bozuk dvd idi. Açtığın konuyu yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşda çalışmazsa bu olay. Oda yeniden indirmek zorunda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metrobus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BlindArcher paşa teşekkür ediyoruz abso nun bahsettiği arkadaş benim :) dediğin siteden indirdik ve işe yaradı tekrar saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azazeell1234 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Absolutely said: Selam arkadaşlar.Bir arkadaşım oyunu bugün aldı ve kurdu bilgisayarına.Ancak patch cekmek için oyuna tıkladıgında ''patcher-goa.prod.sig bulunamadı'' die bir hata verior ve account bilgilerini girecei ekran karsısına cıkmıor.Nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler. 1 hafta önce aynı problem bendede vardı . cd den installeri yukluyosun ve bahsettıgın hatayı verıyo patch ındıremıyo, cunku bızım cd lerımız eskıymıs ve patch ındırmek ıcın eskı adrese baglanmaya calısıyormus tabı artık o adresten patchler ındırılemedıgı ıcın hata verıyomus, sana tavsıyem oyunu sıtesınden ındır bıraz uzun oluyo ama heryolu denedım baska cozum bulamadım ıstıyosan 10larca patcher dosyası yollım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 tanıdık filan varsa halihazırda oynayan, warpatch.exe ve patch.cfg dosyalarını göndersin, onları sendekilerle değiştir. o zaman patch yapmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Sorun hallolalı epey oluyor, mesajları atlıyoruz anlaşılan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar