Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Selam arkadaşlar.Bir arkadaşım oyunu bugün aldı ve kurdu bilgisayarına.Ancak patch cekmek için oyuna tıkladıgında ''patcher-goa.prod.sig bulunamadı'' die bir hata verior ve account bilgilerini girecei ekran karsısına cıkmıor.Nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 eu serverları kapandıydı filan, bişeyler olduydu, ondan olabilir.
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 kapanma felan yok. Bilmiyorsak yarım yamalak yazmasak daha iyi olur aslında. Sonradan okuyan biriside ciddiye alır flean. şu altdaki bağlantıda olan dosyayı indirip bi denesin arkadaşın. http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=329657
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Teşekkür ederim yardım için :) Bu dosyalarla mevcut dosyaları deiştirince sorun düzelir heralde :)
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 evet dosyaları kontrol et i işaretleyin. O bir yandan kontrol ederken bir yandan patchlerinizi yapar.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 dvd lerden yukledi galiba, bende karsilasmistim o sorunla. client programi bile acilmadigi icin chech file da yapamadiydim. ben netten clienti cekip oyunu netten indirmistim calisti oyle
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 senin sorunun bozuk dvd idi. Açtığın konuyu yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşda çalışmazsa bu olay. Oda yeniden indirmek zorunda kalacak.
Metrobus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BlindArcher paşa teşekkür ediyoruz abso nun bahsettiği arkadaş benim :) dediğin siteden indirdik ve işe yaradı tekrar saol
azazeell1234 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Absolutely said: Selam arkadaşlar.Bir arkadaşım oyunu bugün aldı ve kurdu bilgisayarına.Ancak patch cekmek için oyuna tıkladıgında ''patcher-goa.prod.sig bulunamadı'' die bir hata verior ve account bilgilerini girecei ekran karsısına cıkmıor.Nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler. 1 hafta önce aynı problem bendede vardı . cd den installeri yukluyosun ve bahsettıgın hatayı verıyo patch ındıremıyo, cunku bızım cd lerımız eskıymıs ve patch ındırmek ıcın eskı adrese baglanmaya calısıyormus tabı artık o adresten patchler ındırılemedıgı ıcın hata verıyomus, sana tavsıyem oyunu sıtesınden ındır bıraz uzun oluyo ama heryolu denedım baska cozum bulamadım ıstıyosan 10larca patcher dosyası yollım:)
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 tanıdık filan varsa halihazırda oynayan, warpatch.exe ve patch.cfg dosyalarını göndersin, onları sendekilerle değiştir. o zaman patch yapmaya başlıyor.
BlindArcher Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Sorun hallolalı epey oluyor, mesajları atlıyoruz anlaşılan :P
Öne çıkan mesajlar