Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Warlock akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Masquerade said: herkes oynadıgı classı övmüş ben mage ve ele shaman oynadım hep 1-2 kere warrior oynadım alt char olarak onu da adam gibi degil.ama main karakter yapmak ıstemısımdır hep cataclysm e dua edıyorum o acıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi druidim var, seve seve level kastım. dps yaparken eğlendim falan ama sürekli aynı koca götlü kedi önümde. setler değişiyo, yeni itemlar geliyo haala aynı koca götlü kedi. dedim severler, warrior kasıyorum 70 falan oldum anca, shockwave atarken, insanları chargelarken orgazm olabilirim bi ara. çok iyi lan VORYÖR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 warriorda onemli bi nokta da human veya tauren oynicaksın.animasyon olarak zıplayarak vurma bitek onlarda var sanırım.böyle zıplayarak overpower kapatmanın zevki falan bambaşka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 dıvarf varyör oynamayın , kocaman bir erkek kıçı görmek oyundan bile soğutabilir. ben anca 20 level dayandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Başlıcaksan ses et 150 ye verem acc yi gizli soru fln unuttum da ogreniriz warr + pri 80 yatıo acc de oyle bos bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar