vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 evet arkadaşlar 3 sene once bırakmıştım oyunu suan nasıl hiç bi fikrim yok size sorularım olucak birkaç konuda yardım rica edicem bu satten sonra wow akarmı ? wowu nerden satın almalıyım ? ömür biçildimi wowa? biçildiyse nekadar ? saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 oyuna birsürü yenilik geldi ilgini çekebilir dyun satıyor yukarda topigi var ya da offgamers gibi sitelerden cd-key alabilirsin ömrü biçildi mi derken :P mmorpg bitmez ki sürekli yeni paket vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 dyunun topikinde fiyat bulamadım paketlere ithafen sadece 2 aylık 40 tl gibi bişiler gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 0 dan oyun dyunnda 62 ytl tüm paketler + 30 gün oynama süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 abi adamin nickinin icine ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 evet kimse doğru yazamamış huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 peki dyoon da hala fiyat güncelmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ehua selam. topik patladı tabi kıçı var başı yok wow 15 lira bc 15 lira wrath 30 lira prepaid 40 lira eğer istersen. tatilden yarın dönüyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ya kutuluyu sorabildin mi wrath i kutulu satma ihtiamliniz yok mu kargo ile gönderseniz istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Pazarları yok adam msnde dahi, sorup yarın söylerim bab merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yaşasıııın !!! fakat hafta ortası 17:00 a kadar çalışıyorum nasıl bi iletişim kurucaz arkadaşa bırakayım parayı sana havale etsin gidip bi sorayım bakalım bole bi iyilik yaparmı ayrıca saol dyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hangi bankadan hangi hesaba kimin adına havale edicez bu detayları konuşalım akşama edit: veya senin musait zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 msn varsa iş yerinde felan, havale yapıp beni dürtersen hallederiz hemen zaten PTT Hesap Numaramız No: 5557227 / Hasan ELMAS Eskişehir Merkez Garanti Hesap Numaramız Şube No: 060 HesapNo: 6660458 Hasan ELMAS Eskişehir telefonum: 0544 590 51 53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 iş yerimde pc ortamı yok fakat seni arkadaşımla irtibata geçireyim yarın hem havale işlerini halleder sen istersen msn ver özelden veya alanen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ben de Vadaa ile aynı durumdayım 3 yıl ara verdim hatta accountumu Absolut'a satmıştım. Ama Dynun'ı bekleyemedim ve netten aldım ilk 2 paketi ama 3. paketi ve prepaid kartları ondan alacam. Eğer gold satışı varsa onu da alabilirim Şimd hunter ve şaman arasında kaldım, hangisini kassam acep bilemiyorum hunter ağır basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 tamam bunu eklemen iyi oldu tüm paketler için yazdığın fiyatmı? yoksa ekstradan para yatırmam gerekiyormu yani ozetle paketler için 60lira yeterlimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hunterlar sevilmiyo. kasma. dunya 1 hunter daha gormesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hibritler pure classlar kadar iyi olduu için her türlü hibrit kasılır. shaman kas ister dps ister healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yanlış yazmışım wrath 32 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hunter 1-80 arası keyifli ama 80 sonrasında zorlanıyor , sonuçta sadece DPSsin. shaman tavsiye ederim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 mardox said: hibritler pure classlar kadar iyi olduu için her türlü hibrit kasılır. shaman kas ister dps ister healer. katılıyorum. hibritler purelar kadar iyi cidden. özellikle oynamak istediğiniz bir class yoksa boşuna pure kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 şu oyunda oynanış açısından zevkini yıllardır kaybetmeyen tek class warriordır.göreceli bi kavram da değildir.git tank dps istedigini oyna eğlenmemen mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 warrior oynamadım ama aynısını druid için söylerim. hatta tank , 2 çeşit dps melee&ranged bi d üzerine healer. 4 farklı set kasarsın baymaz. 80 DK'm var ama druidimin yeri ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 kutulu wotlk 'ı bende merak ediyorum çok fark yoksa alabilirim kutulu wotlk eksik kitaplıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yeni kasacaklar için shaman derim kesinlikle, enhance olsun resto olsun gayet eğlenceli, görsellik açısından da elementalde cl proclaması derim başka bişi demem. bunun yanında retri/tank paladinim var ve canım sıkıldıkça da girip druuda(66lvl) 1-2 dungeon yapıyorum(şimdiden sıkıldım) oynadığım classlar arasında dps olarak en çek zevk aldığım enhance shamandır. surv zamanında hunterda büyük zevk veriyordu ama sonrasında oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar