Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pf4gnNK1oFU SR-71 falan gibi gruplarda var. Fakat bir türlü 5234 tane rock/metal çeşidine yerleştiremedim. Desteğinizi bekliyorum. Rep'i mancınığa bağladım. Yardım edene gerdirip fırlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 nü metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 linkin park metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Vokalin sesi bile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 baya linkin park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 harbi linkig park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 "çok şükür huzur bulduk yarabbim" demeniz lazımdı olm.. alternative christian metal.. adamlar rock gospel ödülü mü ne aldılar grammy'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 sözlere bakalım ne diyor : Break me down Replace this fear inside Take this nothingness from me I want to find, I want to shine, I want to rise Break me down yani : tanrım ne kadar da boş beleş bir insanım içimdeki bu boşluğu söyle neyle doldurayım hadi be hacı bir el at da aydınlanayım uçmağa varıp parıl parıl parlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ben kendimi dine verdim bencili, nefsi, egoyu yendim boşluğu huzurla, kini dostlukla kırdım ramazanlığımı zamlanmadan aldım çok şükür hıristiyanım. gideyim de ırak'ı bombalayım. dediği kısmını atlamışsın ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Alternative/Nu, ama bayagi dandikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 dijeyli metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 valla Linkin Park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar