BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 geleceğiniz varsa göreceğiniz de vardır dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ben yarin vakit bulabilirsem bir doktora gidecegim kontrole, eger oynayabilirsin derse ben de gelebilirim. Yarin haber veririm kesin durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Baya adam çıktı ya ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yazlığa gitmezsem gelecem cuma belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şenlik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 geliyorum.. yazlıkta da bos durmadım halı saha macı falan yaptım "fitligimi" korudum!1! dikkate alınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 oyunda olma fırsatı doğdu bu durumda bana fiyuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gelmiyorum ama, topic çok aşşağıda kalmış uplıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Sağlıklıyım ve geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 takımları ben kuracağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 öncelikle seren ve tolgayı alırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Gol atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Boş yer varsa savunmaya gelirim birinin de savunma yapması lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 baya bi outsider var lan ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 cavanagh fizban dreagloth bitch of bat screwy aquila babacum konn patpoker sertac pha holy tolga wishmaster kaspar arcane diye olacak kadro sanırım muhtemelen galiba kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 cümlenin sonu ne lan öle ahaha okuyorum okuyorum anlayamıyorum=p kadro budur, kesin gelicem diyen 16 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 takım önerim: bitchofbat arcane tolga kaspar patpoker cavanagh dreagloth konn screwy aquila babacum wishmaster holy sertac fizban pha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 oha bizim takım fark yer. tarifsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 üst takım biraz güçlü gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ildeniz'in kalede olması takım dengeleri adına daha mantıklı olur bence. eser de oyunda olmak istiyor zaten. babacum arcane tolga kaspar patpoker cavanagh konn fizban/pha screwy aquila bitchofbat holy dreagloth wishmaster sertac fizban/pha böyle olsun bence. pha ile benim yerleri ayarlayalım iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ben gelemem sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Olm alttaki takım çok sex olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ilk bakışta fena değil gibi geldi ama belli de olmaz tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Saygın bendensen raad ol, geniş takıl safds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi gene gelemiyorum şaka gibi lan güvenç sen askere gitmeden bi maç yapamıcaz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar