Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptopımın ekranı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben.. vatanın servise çok şey bıraktım

olay vatandan ziyade servisin hızına bağlı sonucunda vatan sadece aracı oluyor ürün teslimi yapıyor

eğer teknik servis çok uzaksa vatana bırak onlar getir götür işin halletsinler zaten ben ürünün durumunu da vatandan değil direk servise telefone derek öğreniyorum
Mesaj tarihi:
laptop ekranı için de boenpartla aynı görüşdeyim kadıköye götür eskilerden çıkma parça taksınlar

sıfır hataya götüreiblirsin hani genelde sorun çıkmıyor ama geçende bir arakdaş sorun yaşamış çözemedim ehe

bir diğer alternatif de viking bilgisayar
Mesaj tarihi:
huun said:

bu nasıl bir başlık anlamadım. çöpe mi yoksa donanıma mı?

çöpteydi bu.
sonra magic the gathering sonra starcraft gibi bir yol izledi.
şimdi donanıma gelmiş.yarın nereye gider kimbilir sdf
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ayni sorun bende de var.Elimde de ekstradan bi 17inc monitor var.Ekrani goremedigimden monitore goruntuyu baglayip aktaramiyorum.Korlemesine laptopun windowsundan aktarmaya mi ugrasmali yoksa bunun bi kolay yolu var mi ? Ekrani tamir ettirmeye ugrasmayayim diyorum nasilsa evde masaustu gibi kullaniliyor bu alet.
Mesaj tarihi:
hmmm

bi şekilde laptoptaki lcd'nin gücünü kesebilsek acaba görüntü otomatik monitöre gider mi bilemedim

öyle olsa bile lcd'nin gücünü kesebilmek sorun zaten sdf
Mesaj tarihi:
yav said:

hmmm

bi şekilde laptoptaki lcd'nin gücünü kesebilsek acaba görüntü otomatik monitöre gider mi bilemedim

öyle olsa bile lcd'nin gücünü kesebilmek sorun zaten sdf

Keseriz ya acarim 2 dakkada laptopu cikarriz kabloyu da yer mi acaba
Mesaj tarihi:
Bella said:

ben teknosa'ya götürdüm 500$ + teşhis ücreti dedi.............

samsung a sordum 275 dalır versen yeter dedi servis ücreti de almam senden dedi.lakin düştük yollara gedik kadıköye. 100 tl ye fln bulabilirmiyim ki çıkma ekran ya :)
Mesaj tarihi:
Bella said:

oha adam ikmeye yer arıyor bu teknosa iice bokunu çıkarmış,laptopının markası neresiyse direk oraya götür bi bakalım ne kdr fiyat verecekler
Mesaj tarihi:
Seperate said:

Bella said:

oha adam ikmeye yer arıyor bu teknosa iice bokunu çıkarmış,laptopının markası neresiyse direk oraya götür bi bakalım ne kdr fiyat verecekler

yazıcıoğluna götür belki daha ucuza yapabilen birisi çıkar, bence çıkar bir laptop ekranı 750 lira olmaz, 750 liraya renkli tv veriyolar lan
Mesaj tarihi:
gençlik.
sıfır hatada taktırdım bi ekran. şimdi ekran kendi kendine kararıyo açılmıyo fln. bi de tam ortada ölü pixel var bitane. ordaki 2 elemanla daha önce dövüşmüş olan var mı ikisini birden indirebilir miyim ??
  • Yeni Oluştur...