BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ben.. vatanın servise çok şey bıraktım olay vatandan ziyade servisin hızına bağlı sonucunda vatan sadece aracı oluyor ürün teslimi yapıyor eğer teknik servis çok uzaksa vatana bırak onlar getir götür işin halletsinler zaten ben ürünün durumunu da vatandan değil direk servise telefone derek öğreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 laptop ekranı için de boenpartla aynı görüşdeyim kadıköye götür eskilerden çıkma parça taksınlar sıfır hataya götüreiblirsin hani genelde sorun çıkmıyor ama geçende bir arakdaş sorun yaşamış çözemedim ehe bir diğer alternatif de viking bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 huun said: bu nasıl bir başlık anlamadım. çöpe mi yoksa donanıma mı? çöpteydi bu. sonra magic the gathering sonra starcraft gibi bir yol izledi. şimdi donanıma gelmiş.yarın nereye gider kimbilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 benim netbook un garantisi devam ediyor da kırık ekranı sayarlar mı garantiden yoksa kullanıcı hatası diyip para mı isterler ? lakin gayet benim hatam :) garantiye dahil olması için öneriler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 laplopumun ekranı çıt dedi çatladı servis garantiye almadı almadı sıcak sıcak cd ler kaynasın kaynasın laplop ekranı çatlasın çatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ahahah garanti kapsamına girmiyormuş, netbook u 500 e aldım 275 tl diyorlar ekrana zuh hah hah :D çıkma bi ekran bulmak lazım da ankarada varmıdır ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ankarada şey var, orada, hani cami, var.. işte.. orada ya tam hani.. cd ci fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bentderesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 up up! yarın kadıköye gidecem sıfır hata ve viking bilgisayardan başka var mı önerebileceğiniz bi yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ayni sorun bende de var.Elimde de ekstradan bi 17inc monitor var.Ekrani goremedigimden monitore goruntuyu baglayip aktaramiyorum.Korlemesine laptopun windowsundan aktarmaya mi ugrasmali yoksa bunun bi kolay yolu var mi ? Ekrani tamir ettirmeye ugrasmayayim diyorum nasilsa evde masaustu gibi kullaniliyor bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hmmm bi şekilde laptoptaki lcd'nin gücünü kesebilsek acaba görüntü otomatik monitöre gider mi bilemedim öyle olsa bile lcd'nin gücünü kesebilmek sorun zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ben teknosa'ya götürdüm 500$ + teşhis ücreti dedi............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yav said: hmmm bi şekilde laptoptaki lcd'nin gücünü kesebilsek acaba görüntü otomatik monitöre gider mi bilemedim öyle olsa bile lcd'nin gücünü kesebilmek sorun zaten sdf Keseriz ya acarim 2 dakkada laptopu cikarriz kabloyu da yer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bella said: ben teknosa'ya götürdüm 500$ + teşhis ücreti dedi............. samsung a sordum 275 dalır versen yeter dedi servis ücreti de almam senden dedi.lakin düştük yollara gedik kadıköye. 100 tl ye fln bulabilirmiyim ki çıkma ekran ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sifir hata da 0 ekran 170tl diorlar. Kendimiz uretioruz fln diye siktilar killandim biraz.gold bilg. in teknik servisndeyim simdi tanidik var,170 ii fiyat,sifir hata da iidir sikinti cikmaz dedi.netsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Intel Core i3 350M(2.26GHz) 17.3" 4GB Memory DDR3 1066 320GB HDD 5400rpm DVD Super Multi ATI Mobility Radeon HD 5650 bu laptop iyi mi agalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Fiyatin ne olduguna bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bella said: ben teknosa'ya götürdüm 500$ + teşhis ücreti dedi............. oha adam ikmeye yer arıyor bu teknosa iice bokunu çıkarmış,laptopının markası neresiyse direk oraya götür bi bakalım ne kdr fiyat verecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Darqainu said: Fiyatin ne olduguna bagli 700 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Fiyat ozelliklere gore iyi duruyor benim anladigim kadariyla. Ben de bu var gayet basarili benim icin http://www.bimeks.com.tr/urun/112409/hp-dv6-3040st-ww039ea-.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Seperate said: Bella said: ben teknosa'ya götürdüm 500$ + teşhis ücreti dedi............. oha adam ikmeye yer arıyor bu teknosa iice bokunu çıkarmış,laptopının markası neresiyse direk oraya götür bi bakalım ne kdr fiyat verecekler yazıcıoğluna götür belki daha ucuza yapabilen birisi çıkar, bence çıkar bir laptop ekranı 750 lira olmaz, 750 liraya renkli tv veriyolar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 gençlik. sıfır hatada taktırdım bi ekran. şimdi ekran kendi kendine kararıyo açılmıyo fln. bi de tam ortada ölü pixel var bitane. ordaki 2 elemanla daha önce dövüşmüş olan var mı ikisini birden indirebilir miyim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar