ivan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 VOIP denen bu yeni uygulamaya abone olan varmı? Bana süper gibi geldi. Sonuçta bazı yerlerde faza telefon kullanılıyor ama burda aylık ücret alınıyor. Aynı KabloNET gibi. Ne düşünüyorsunuz ? Kısa bilgi : Tesis & Kurulum Ücretleri Tesis Ücreti 7.500.000 TL + 5.840.000 TL (Damga Vergisi) Router Satış Fiyatı 826 $ Aylık Ücret * 19.000.000 TL Ayrıntılı bilgi[hline][b]IVAN a.k.a =LeadeR= [b]the Valiant one.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 işin içinde bişi yok burda bu hizmeti kullanan 2 kişi konuşabilio birbiri ile, yani bence süper bi hizmet ama yaygınlaşması uzun sürecektir sonuçta anladığım kadarı ile ödenen bi 826$ var en başta sonuçta herkes "hele bi tanıdıklar, akrabalar vs. kullanmaya başlasın bizde alırız. yoksa telefonsuz ne yaparız ?" dicektir.[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Şöyel düşün sende bir telefon var ama tanıdığın hiç kimsede telefon yok. Onun yerine posta güvercini kullanıyorlar. Onlar bir şekilde iletişirken sen elinde salak bi telefon karşıda kimse olmadan kalırsın ortada, sonra ben niye telefon aldımki eskiden güvercinle ne güzel haberleşiyordum diyeceksin. Olayın özü budur.[hline]Obey Your Master! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 bi de düşün senin telefonun yok, güvercininin gidecek başka güvercinleri yok, ama herkesin telefonu var. Oturur zamanla sistem. AMa yine de artık telefonla konuşmak saçma geliyo, herkesin net i olsun, konuşun icq phone dan messenger dan :)[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 bence eğer bi rakip çıkmazsa bu sisteme 1-2 yıl içinde kullanmayan kalmaz sonuçta başta vericeğin 826$ daha sonra 24*30 sabit fiyat vede uygun bir rakama yani ay sonu gelip fatura elinize geldiğinde "hönk ben bu kadar konuşmuş olamam ki ?!?" derdi olmicak[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 hönk... 826 dolar mı?!? OHAAA boşver abi, kal kaldıın yerde, ben telefonumu seviyorum, her saniye konuşçan diye bişi yok, o daha çok şirketler içindir :)[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Yapmayın allah aşkına ne bir iki yıl sonra oturması. Aynı geyik bir iki yıl öncede vardı. O zamanda bir iki yıla yaygınlaşır deniliyordu.[hline]Obey Your Master! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 ayda 50 milyon tel faturası gelen bir insan 38 ay sonunda bu işten karlı çıkmaya başlıo aslında biraz matematik yaparsak yani 1.350.000.000 kuruluş parası desek bunu yaklaşık 27 ay sonunda çıkarıo kar olarak o 27 ay boyunca ödediği 540 milyon tel faturasınıda 11 ay da ödediği 20 milyonluk sabit ücretle kapıo ve daha sora ayda 30 milyon kar edio yani 38 ay sora kardasınız eğer ayda ödediğiniz para 50 milyon ise[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 İyide güzel kardeşim bi düşün şu an türkiyede kaç kişide kablo televizyoın var biirrr. Birde bunların kaçı VOIP'e geçmiş durumda. Bunun esas kullanımı şirketler arası veya şirket içi diğer ofislerle görüşmeleri ucuzlatmak. Bu ve daha gelişmiş sistemlerle ilgili bilgiyi www.pargem.com.tr den alabilirsiniz. Daha benim annem müzik setini kullanamıyo ne VOIP'i cartı curtu[hline]Obey Your Master! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Yok şirket içinden kastettiğim farklı iki yerdeki birim. Mesela İzmir ofisi ve İstanbul Merkez filan gibi[hline]Obey Your Master! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bunu suan kullanan varmi? hakkaten cok uygun yanliz 800$ lik router mic ediyor olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben biraz bilgiliyim bu konuda hatta her gittigimde kablo tv nin basina kakiyordum her neyse bu sistem bir suredir kullanimda(1 yildan fazla) yalniz mevzu routerda routeri aldiktan sonra kullanabilirsiniz karsi taraftada router lazim bolece kablo tv sebekesi icinde konusabilirsin. sabit ucretle sinirsiz konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bizim evin 2 sabit telefonu ve annemin cep telefonu faturası yaklaşık 600 milyon geliyor.. (nasıl oluyor diye sormayın) şimdi bu voip bizim işimize yarar çünkü günün 5-6 saatini annem telefon başında geçirir konuştukça da konuur[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 o kadar para verilir mi?telefonla konuşma daha iyi.wakit kaybı hem;p[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar