smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ozaman anlaşıldı sorun. 4 mbitten yukardakilerde oluyor. herhalde adamların alt yapısı yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Evet bendede 8 e ilk geçtiğimde oluyodu.Aradım 4'e indirdiler bi kaç ay kullandım şimdi tekrar 8 e çıkarmışlar ama sorun kalktı ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adsl 2 alt yapisinin stabil olmamasindan kaynaklaniyor. ayrica kullangidin dns e asiri yuklenme olursa, yada ayni ipyi uzun sure kullanirsan, onunda dengesi bozuluyor. dolayisiyla ara ara modemi resetliyip temiz bir baglanti kurmak internet backbone ile, durumu azaltir. Fakat bunun kesin bir cozumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ben de boku telekoma atanlardan olmak istiyorum. bu topiği ilk gördüğümde "oh şükür ki bendeki gelgitler geçti" diye içimden geçirmiştim. iyi bok yemişim. dünden beri max 1 saat dayanıyor internet. sık sık kopuyor, dsl link alsa da net gelemeden tekrar gidiyor falan. ulan çalışan şey, hiç bişey değiştirmeden nasıl çalışmaz hale geliyor, anlamıyorum. dnsle alakası var mıdır? hiç nette gezmezken, fps oynarken falan zınk diye gidiyor, fitil oluyorum. bide wow falan oynasam vay halime. 8mbit netlimitsiz tarife. max alabileceğiniz 2 dediler zamanında ve iki veriyorlar zaten. (1 mbitten 3-5 tl fazlaya 2mbit hiç yoktan iyidir diyerek kabul ettim). napmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar