FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Pc de takılıyodum bi anda mavi ekran geldi data dump falan fişman saydı reset attı tam boot ederken siyah ekran geldi ve " Scanning BIOS image in hard disk " dedi sonra tekrar reset attı, tekrar açılırken sürekli reset atıyor simdi hiç bi şekilde açılmıyor napçaz ? Bu arada bios pilini çıkarı reset atmayı denedik 15 dk bekledik falan ama taktık yine aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ramlari çıkarıp taktın mı. ciddiyim 2 gün önce bana da oldu aynısı açtım kasayı ramler ısınmış hayvan gibi. az soğuttum temizledim fanları çalışıyo şimdi attığım mesaja ciddiyim yazmak da ne acıymış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ahaha fede yardın bizi onu da denedim 2 tane ocz 2gb ram var teker teker denedim ama ııh.. hatta ilgisi var mı bilmem ama ekran kartını da degistirip denedik yok o da ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ha bi de board gigabyte x48-ds5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gigabyte kartlarda dual bios falan filan yok mu çökmez aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 anakart firmware gg olmuş galiba. Servisin yolları taşlı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar