Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 nasıl bir telefondur bu güzelmidir almaya değermi alayımmı almıyayımmı???[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ericsson un z serisini severim tek[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 waalla ben yenı aldım aldıgımın üçüncü günü düşürdüm tamirci abı var ya yaramaz bu dedi tel bir düşüşte dagıtıyorrr... her tarafında muhur varmış teknık servisin dedigi yanı anlıcan özellikleri bile olsa saglamlık yok... tel istiyorsan nokıadan şaşmıcan yada pahalı ama E-700. E-715 samsung yada samsungun yenı bır teli var P 400 Süper aynı olan bırıyle göruntulu görüşebiliyorsunnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 telefon çok şirin görünüyor zaten ama sağlammıdırki?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yapma yaf hayallerimi yıktın :(((( çok sevmiştim birden bunu ya ilk görüşte[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 golgeikhan in telefonu sanirim bu, cok hos telefon ama düsünce bise olmasin diye dusunmek yerine dusurmemeye calismak daha mantikli gelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 telin içindeki entegreler silikonlu zedelenmede arızada entegrelirin kaldırılması gerekiyo silikonuda kaldırması zor özel ilaçla kaldırılır. o bile güvenılır degil ciha susabılıyor siz yinede alırsanız boyle düşürmeyin ve bir tamırcıye gidip abı bu telefonlarda arıza olayı nasıl diye sorun telefon alırken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 walla bendede war gayet güzel kullanıyorum 2 ay oldu bi bok olmadı gayet güsel.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Özellikleri hakkında pek fazla bilgim olmadığı gibi telefonun görünüşü çok hoşuma gitti :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bizim arkadaşta var bu.özelliklerini bilmiyorum ama görünüşü süper.böle aç kapa telefonları sevmem ama bunu sevdim.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bende vardi guzel alet ama caldi serefsizin teki[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Fazla şirin. Feminen bir telefon =).[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 sony ericson almayın derim nokia hep rulz dur hala rulz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: orc_lord, 26 Temmuz 2004 17:56 tarihinde demiş ki: sony ericson almayın derim [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Cthulhu_, 26 Temmuz 2004 17:57 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 26 Temmuz 2004 17:56 tarihinde demiş ki: sony ericson almayın derim bende bu teli alın derim hem hesaplı hemde çok dadlı. ahahah uyak bile yaptım bak.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 aldım telefonu güzel gibi baya ya lacivertinden aldım bayada hoşuma gitti. Bakalım sağlamlığını gelecekte görcez[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 falla ericsson sux abi çok yavaş ya nokia daha iyi hakikaten.. t200 nasi yavasmi oda? genel ericssonlar yavas ya sadece t630 değilmiş arkadaş ole demişti ama oda iğrenç dedi ahah :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CSCE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 olum godoj msn sen?sen bu telefonu zati almadın mı daa ne soruosn hade bizede artk hayırlı olsun demeh düşer'''sana helal olsun Hade hayırlısı!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sonny ericsonun t leri hayatimda gordugum en kolay ve en kullanisli menu ve ozelliklere sahip bukadar rahat bi telefon gormedim suana kadar t630 var bende bide kapak degistirme olayi olsa cok guzel olcakmis[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ya bunun şarj ömrü çok az ya bazen 2 gün oluyor abzen 2 buçuk bazen 1 niye böleki :([signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hmm t610 düşünüyorum bende[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 @ Lixad egzantrik mili meme yapmıştır.... t630 düşünüyorum fikri olan var mı?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 meme??? ne pili ne diyon yaf[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Lixadcım şimdi türk milletinin bir eşyası bozulduğu zaman büyük ihtimalle egzantrik miline bişey olmuştur ya da meme yapmıştır... bkz. Karbüratörler (yazarken yamulduysam düzeltin)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Platin meme yaparsa zımparayla kazınır. Motor dersi ilk ders. Bende anneme bu telefondan almayı düşünüyorum ama pil ömrünün çok kısa olduğunu duydum almadan iyi bi araştırsaydın keşke hepsiburada.com dan fln yorumlara baksaydın. Şu tepesindeki boyun askısı için olan şey çıkarılabiliyomu ya o çok gözümebatıyo benim.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar