vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Daha oncede salakligim yuzunden hesabim calinmisti 1 gun icerisinde geri almistim microsoft web form doldurarak bu sefer nedenini anlamadigim bir sekilde hem wow acc hemde msn adresim calindi yalniz 4 gun olmasina karsin kimse donmedi msn adresim icin olumsuzda olsa birsey yazmazlarmi acaba ?
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 2 haftadan önce dönmezler zaten beklemen gerek MSN adresini alırsın mutlaka... eski bilgilerini isteyeceklerdir. Birde WOW acc in paypal yada cc hesabını sorabilirler ordan geri alabilirsin
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 wow dert degil cakma bir acc du tum eski bilgileri verdim calinmadan onceki enson sifreme kadar zaten gizli soruyu filanda cince yapmis ibneler hepsine kilim su cinlilerin :)
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bilgisayarda bi virüs, spyware taraması yaptırmayı da unutma derim.
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Eralp said: bilgisayarda bi virüs, spyware taraması yaptırmayı da unutma derim. Ayrıca gizli soruyu çince yapan zihniyetler hala yaşıyor mu?
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 vimpir said: wow dert degil cakma bir acc du tum eski bilgileri verdim calinmadan onceki enson sifreme kadar zaten gizli soruyu filanda cince yapmis ibneler hepsine kilim su cinlilerin :) Çok kurdalıyosun bot olaylarını ondan oluyor bunlar hep.
Öne çıkan mesajlar