vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Daha oncede salakligim yuzunden hesabim calinmisti 1 gun icerisinde geri almistim microsoft web form doldurarak bu sefer nedenini anlamadigim bir sekilde hem wow acc hemde msn adresim calindi yalniz 4 gun olmasina karsin kimse donmedi msn adresim icin olumsuzda olsa birsey yazmazlarmi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 2 haftadan önce dönmezler zaten beklemen gerek MSN adresini alırsın mutlaka... eski bilgilerini isteyeceklerdir. Birde WOW acc in paypal yada cc hesabını sorabilirler ordan geri alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 wow dert degil cakma bir acc du tum eski bilgileri verdim calinmadan onceki enson sifreme kadar zaten gizli soruyu filanda cince yapmis ibneler hepsine kilim su cinlilerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bilgisayarda bi virüs, spyware taraması yaptırmayı da unutma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Eralp said: bilgisayarda bi virüs, spyware taraması yaptırmayı da unutma derim. Ayrıca gizli soruyu çince yapan zihniyetler hala yaşıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 vimpir said: wow dert degil cakma bir acc du tum eski bilgileri verdim calinmadan onceki enson sifreme kadar zaten gizli soruyu filanda cince yapmis ibneler hepsine kilim su cinlilerin :) Çok kurdalıyosun bot olaylarını ondan oluyor bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ne soruyorlar web formda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar