Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Battle.net'i yenilemişler ne gerek vardı yahu... Şimdi ben faction change yapmaya çalışıyorum. Karakteri falan seçip onayı verdiğimde, eski sistemden kalma login ekranı geliyor hata olarak da, acc name'e ok çıkarıp "too many attempts" diyor. Zaten sign in yapmışım neye attempt ediyor anlamadım. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=14238623792&sid=1 bunu buldum ama cevap da yok. Var mıdır sebep ya da çözüm bilen birileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Dediğin gibi yenilediler Battle.net'i yine. Şu Starcraft 2 çıkıp da yeni battle.net sistemi iyice oturana kadar böyle sorunlar olcak gibi gözüküyo. Bi süredir sürekli sorun var bi yerlerde çünkü. Senin sorunun da genel sorun gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 firefox kullanıyorsan chrome falan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ie ile dene direk, diğer browserlar bazıları için sorun yaratıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 IE'yi de yemedi valla. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar