Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

ya yeni bi nexus one aldimda android hos guzel urasiyorum baya elenceli felan.
onerebileceginiz oyun ve appler nedir. su anda ben meebo (IM) icin kullaniyorum o kadar?

bide power control diye bi wigdet war bunda
wireless bluetooh GPS refreshing ve backlight ayarlanabiliyor
bunun biraz daha gelismisini ariyorumda ben ole bisi kullanan war mi
istedigim ekler 2G/3G switch ve APN switch (gprs)
Sosyal ağlarda paylaş

Shazam harici hepsi isminibgerceklestiriyor yahu, dialer one super bir smartdialer siddetle tavsiye.

Shazam muziklerin kime ait oldugunu buluyor, ornegin bir sarki dinliyorsun kim lan bu diyorsun shazama dinletiyorsun ve o buluyor.

Digerleri isimleri ile ayni isleri yapiyor en kotu marketten arat: )

Cepten yaziyom kasamayacagim simdi plx.
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz oyle her uygulamayi yuklemeyin android'de. her 5 uygulamadan 1'i kisisel bilgileri caliyormus. her 10 uygulamadan 1'i de bizim 0900lu dedigimiz numaralari ariyor ya da sms yolluyormus kullanici bilgisi olmadan. fyi..

bkz http://www.computerworld.com/s/article/9178425/Many_Android_apps_pose_privacy_threat_says_security_vendor ve http://news.cnet.com/8301-27080_3-20008518-245.html
Sosyal ağlarda paylaş

mumtaz androidde sole guzel bisi war
yuklediginiz programin nelere accessi oldugunu soluyo
mesela oyunlar genelde 3 seye izin istiyo

birincisi reklam gosterebilmek icin internet access istiyo
ikincisi hardware destegi istiyo altindada yaziyo detay olarak idle modu block etmek icin diyo sudoku oynarken ekran ikide bir kaanmasin diye
uncuncusude titresime izin istiyo
onnarada dikkat edersen pek sorun olmuyo
Sosyal ağlarda paylaş

Nereden aldın bilmiyorum ama ilk olarak Android 2.2 Froyo'ya geçir geçmediysen.

Araçlar olarak:

AdobeFlashPlayer: Flash 10
Java J2ME Runner: Java.
AccuWeather: Kendi içindeki weather news'den daha iyi bir hava durumu aracı.

Documents to Go: Ofis dosyaları görüntülemek için. Düzenleme yapmak istiyorsan ücretli.

Compass: Güzel bir pusula.

File Manager: Dosya yöneticisi.

CamCard Lite: Kartvizitleri contacts olarak eklemek için.

GrooveShark: 49 parçaya kadar ücretsiz. Gerçi Youtube varken çok da gerekli değil.

NetCounter: Wi-Fi ve GSM datayı ayrı ayrı aylık haftalık ve günlük olarak logluyor.

Missed Call: 2.2 ile trackball'ın rengini değiştirmeyi etkinleştirdiler. Ben mesaj geldiğinde trackballın farklı rengte yanmasını sağlaması için kullanıyorum. Missed call beyaz mesaj kırmızı gibi.

Photoshop.com Mobile: Chrop resize gibi işlemleri yaptırtıyor tüm fotoğraflara.

Solo Lite: Sanal bir gitar çaldırıyor. N1'ın Multi touch desteği yüzünden keyifli.

SoundHound: iPhone'daki midomi'nin android versiyonu. Mırıldandığın ya da ortamdaki bir müziğin hangi parça olduğunu bulup sana youtube linklerine kadar dönüyor.

Live Wallpaperlar:

Nexus One Live Wallpaper: N1'in açlırkenki kullandığı görüntü. Şu renkli çarpıyı yapan swarm efekti.

Live Waterpaper: Beraberinde gelen water live paperın gelişmişi. Sadece tap olarak değil sürekli suyu kaydırabiliyorsun ya da cihazdaki g sensor ile suyu oraya buraya dalgalandırabiliyorsun.

Bezier - Live Wallpaper: Bezier.
AndWobble Wallpaper: Hahah bu biraz ilginç, bunun bir construction kiti de var. Fotoğraf üzerine hareket edebilen yuvarlaklar koyuyorsun. Uyguladığında g sensore göre bu halkalar hareket ediyor. (Shaking Boobs)

Shake Themm All: Bir sürü android ikonu arka planda g sensore göre oraya buraya devrilip toplanıyorlar.

Eğlence:

-Guns-: Çeşit çeşit silah var. Tabancadan ağır makinalıya. Havada ateş eder gibi yaptığında patlıyorlar. Mermilerini tekrar dolduruyorsun falan.

Magic 8 Ball: Bu biraz kişisel aslında. Kararsız kaldığım konularda birebir.

Flight Director: Güzel bir oyun. Uçakların havaalanlarına indirmeye çalışıyorsun.

R2D2: Salladığında bağırıp çağıran bir R2D2.

Android LightSaber: Işın kılıcı. G sensor'ü kullanarak ses efekti yaratıyor.

SpacePhysics: Değişik bir oyun. Elinle çizdiğin objeleri kullanarak bir topu hedef noktasına taşıyorsun. Misal 2 halka bir çubuk çizerek araba yapıyorsun falan. Free sürümünde az level var da ücretlisinde ek seviyeler geliyor.

PUFF: Üfleyerek çekik gözlü hanımların eteklerini kaldırıyorsun. :)

Son olarak iyi bir karar vermişsin. Nexus One gerçekten başarılı bir telefon. Ben çok memnunum.

Ama Mümtaz'ın değindiği noktada çok boş bir olay değil aslında. Android üzerinden fena veri hırsızlığı yapılabilir. Ayrıca tüm uygulamalar marketten değil market dışı uygulamalar da kurulabiliyor. Telefonda onun da ayarı var ve öyle bir yol ile kurulumda nelere müdahale edeceğini söylemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi acik ara en iyi appi buldum
manga browser

direk netten manga sitelerna baglanyo
cok rahat ve hizli bi sekilde manga okumanizi sagliyo
ben dun gece bi daldim 3 saat okumusum
1000 mangas sanrim baglandigi sitelerden biri (ama cok skat site abi no bra diye bisi okuyodum yaoi cikti )

bide truth or dare diye bisi war
elenceli
naughty modu var felan

ama tekrarliyorum

Extenden Power Control gibi bi app yok mu
3g/2G switch ve GPRS switchide istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Java çalıştırmak esasında basit de şifrematik uygulamalarını bankalar henüz androidli telefonlar için uyarlamadılar. Ondan atlayıp zıplamak gerekiyor. Yoksa en nihayetinde Andorid Dalvik VM üzerinde.

Bir de eğer Andorid'ini 2.2'ye güncellersen APNDroid gibi third party bir uygulamaya ihtiyacın kalmaz. Ayarlar altından açıp kapatabilirsin mobile data transferini. İlave gelen pek çok önemli ve güzel özellik de cabası.

Ben bu akşam LeoFroyo 1.2.0 ile FRF 50'den FRF 91'e geçmeyi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Abi ayarlafdan zor iste an droid ana ekrenda widget direk

Pardon ya, widget olarak diyorsun tamam. Haklısın dolaşmak sıkıntı açıp kapama için. İyiymiş bende kurdum.

Bu arada LeoFroyo 1.2.0'ı yükledim. Çok çok iyi. 400x800 HD flashlı video kaydı falan yapabiliyorsun. Reklamları engelleyen büyük bir hosts dosyası da var. Tam spec listesi aşağıda linkini verdiğim sitede.

Düşünen varsa buradan indirebilir. Yalnız wipe gerektiriyor, tekrar program ve kişisel ayar yapmanız gerekecek.

Kullanabilmek için rootlamak gerekiyor cihazı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...