Censorry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Beyler www.nebula.gen.tr'ye bir göz atın. "It works!" yazıyor. Sanırım cidden hacklenmiş. Kötü olmuş inanmak istemiyordum ama doğru gözüküyor.
sevenyourdesires Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 web sunucu su an acik nebula.gen.tr pingleniyor sitede sorun var
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 valla sitenin bu şekilde olduğunu görünce üzülüyorum. en azından şöyle basit bir tasarımla falan fonksiyonel bir şeyler yapsalar..
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Eskilerden sözetmiyorum da ph açıldıktan veya kolaylaştırıldıktan sonra gelen playerlerin hepsi anan zaaa xd kıvamında, çok tehlikeli çok.
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Pickles said: nebula biteli 5 yıl oluyo .
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 merakımdan bakayım sitelerine tekrar bir rekor varmı acep diye. bildiğin kökten uçmuş :S "Kenan TEMİZ"
cccfizo31 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cccfizo31 ccc alayınızı siker ccc
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Serverı koç.net taşıyorlarmış doruk.net ile anlaşamamışlar
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 koç.net muhabbeti nerden çıktı
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 doruk.net ile anlaşamamışlar mı? yok artık, valla doruk.net şu noktada desteğini çekerse gözümden düşer. koç.net'de iyidir, sağlamdır. hadi bakalım..
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 doruk.net in yerinde olsam ben de çekerdim desteği. Zaten nebulanın doruk.net e katkısı 0, bir de bu sunucu göçmelerinden sonra iyice isimlerini kötüye çıkartıcaklar.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tamam da sunucu çökmelerinin sebebi zaten doruk.net?
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ya zaten doruk.net ile olan sponsorluk anlaşması bitmek üzere benim bildiğim.nebula ilk açıldığında 10 yıllığına anlaşmışlardı sanırsam.ama koç.net olacağı nerden belli yeni sponsorun ya da tekrar doruk.net ile devam edilmeyeceği ne malum
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Cystein said: tamam da sunucu çökmelerinin sebebi zaten doruk.net? Öyle olsa sitenin tasarimi 2 gune bir degismezdi ;)
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gereken cevap verilmiş, teşekkür ettim
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Doruk net ile olan anlaşma zaten bitmiş, anlaşma olmadan devam ediyorlarmış. Son zamanlardaki bu, baglantı sorunsalı felan iyice cekilmez hale gelmiş. Birde doruk.net'in sözleşmesinde nbl adına bir güvence yok istedigi zaman kapıdışarı edebilir bir konumda. Silencer aracılıgı ile (koç.netteymiş sanırsam silencer, orada calısıyormuş) koç.net'e taşıyorlarmış toplamda 1 hafta sürecek bir bakım söz konusuydu ne oldu bilmiyorum
Zigzag Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bu seferde dosyaya ulaşılıyor başlangıç ekranı açılıyor ama servera bağlanamıyoruz serveri sonunda taşıyorlar sanırım...
hasbaba Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Walla arkadaş ben evde NFS yada Counter oynucağıma nebula oynuyorum nasılsa nfs yada counterdaki gibi düşünürsen sadece zevk için oynarsın kasarsın itemini sonra oynarsın nasılki nfsde paket açtırmak için bitarafın çıkıyo arabayı modifiye ediyorsun. Sonra oyundan çıkarken arkadaş ben o kadar arabayı modifiye ettim bana o arabayı verin mi diyorsun hyr.. sadece zevkini alıyorsun . bence nebulada böyle bişey kasarsın oynarsın zevkini alırsın bu kadar... Not: server 6 ay oldu girmeyeli kaç tane 7x char vardı hepsini silmişler ama gene oynuyorum... çünki bu bir ZEVK...
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 evde yapılabilecekler: -nfs -kantır -ULTIMA!!!!!!
Öne çıkan mesajlar