egemen_i Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 mesela .regs yazınca 3 saniye bekliyecek daha sonra menu acılacak bunu nası yapabilirm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 help scp sindeki stuck a baktım fakat ordanda bulamadım . [Bu mesaj egemen_i tarafından 14 Ağustos 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 src.wait.menutime.dialog :D yaw timer la yapsana GARDAŞ[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 // revision icin: [function regs] serv.newitem i_regs new.equip // normal 55i icin: [function regs] src.newitem i_regs act.equip [itemdef i_regs] defname i_memory name regs type t_eq_script on=@create attr attr_invis|attr_decay on=@equip timer 3 on=@timer cont.dialog d_reagents attr attr_decay remove return 1[signature][hline]Don't fear shadows because they only tell you there is a light shining somewhere... [Bu mesaj Dmx tarafından 14 Ağustos 2004 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 işte budur.. ama bence 55r için olan new.equip daha bi karizmatik duruyo..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 55r serisine kaptirdim kendimi ;) ama artik buyuk ihtimal yeni surum cikmayacak, malum menace central sphere evo takimina karsi actigi davayi kazanmis :([signature][hline]Don't fear shadows because they only tell you there is a light shining somewhere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar