kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 merhabalar, yazlığa adsl bağlattık da şöyle saçma sapan bir problemle karşı karşıyayız. adsl linki çok kısa bir süre yanıyor sonra kesiliyor daha sonra bir 15 dakka daha gidiyor sonra yine geliyor. tüm gün boyunca böyle idi acaba kurulumda bir hata mı yaptım yoksa direkman adsl de mi bir problem var? yoksa hat kablosunda mı? ne olabilir problem? teşekkürler.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 modemi açıyorum kapıyorum ya da reset atıyorum düzeliyor ama çok az bir süre online olabiliyorum sonra yine gidiyor. fıtık oldum yemin ediyorum.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sağol valla, aramayı hiç akıl etmemiştim. başka yerde post kas pls.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yazlığa neden adsl bağlattın abi, fazla bi downloadın yoksa cebi modem olarak tanıtıp bile işini görürdün ben öyle yaptım şahsen.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ya öyle bir yerde ki yazlık 3g çekmiyor kesinlikle. abi edge ile giriyorum şu an 256k mı kaldı allahını seversen ya google bile 5 saniyede falan açılıyor. 2 aylık kotalı alıverdik işte.
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kingpin said: sağol valla, aramayı hiç akıl etmemiştim. başka yerde post kas pls. hmm internet sağlayıcını arayıp onların kontrol ederek sana yardım etmeleri yerine 1-2 az açıklayıcı kelimeyle bunu buraya yazmayı akıl ettiysen doğru her şeyi akıl edersin sen hLL team
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ya aga telekomu yarın her halükarda arıcam zaten. şu an için belki problemime bir çözüm bulunur diye konu açıyoruz. ergenlik yapma.
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 4 mb - 8mb filan ise kaldırmıyordur alt yapı
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hmm olabilir. mesela şimdi kesintisiz çalışıyor enteresan ya yazlıkta 1 komşumuz var, onlarda da telefon ve internet var. 2 yazlığa da tek yerden telefon geliyor yani ondan da olabilir mi ? evler kafadan 20 senelik var çünkü :) kısacası komşu zıbardığı için (modemi falan kapadığını farz ediyorum bu noktada) ben rahat rahat girebiliyor olabilir miyim?
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 4mb net kullanırken böyle kesintilerim oluyordu ve gece 1 2 gibi her zaman düzeliyordu =) hatta paticikte birinin daha böyle oluyordu, 2mb yapınca düzelmişti sorunumuz. Ama bayağa oluyor tabi bu olay
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bakalım yarın da sapıtıcak mı, eğer öyle birşey olursa 2mbit e çekeriz napalım.
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ana hattın geldiği yere splitter olayı çözer :)
Öne çıkan mesajlar