burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 evet, istanbul gayrettepe'de ; sahibinden az kullanılmış (3 ay), temiz,aşılı, güleryüzlü, aristokrat bir tekire ev aranıyor. fotoğraf yok ama topic ilgi çeksin diye ilginç fotoğraf koyabilirim. kendisinin fotoğrafları da en kısa zamanda burada yer alabilir. benim halihazırda küçücük evin içinde sınırsızca koşturan 3 tane eşşşek gibi kedim olduğundan sözkonusu kediyi edinemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 arastokrat olsaydı alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kendi evim olsa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ben alabilirim ya. kedi almayı düşünüoduk biz de. gayrettepeye de yakınız hisarüstündeyiz. caps isteriz bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 en kısa zamanda capsliiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar