aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ondan sonra evden kaçar hayvan behlül out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 barınak pitbull kaynıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 syd said: dasaaa said: thor koy adını..düşündüm ama ipini koparak mitolojik koyuyor :s bknz: diğer köpeğim paris o sosyetik olmuş ama bu devire göre..millete sorsan şehir olan paristen önce paris hilton der sana.. truva, yunan falan bilmeden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 dasaaa said: syd said: dasaaa said: thor koy adını..düşündüm ama ipini koparak mitolojik koyuyor :s bknz: diğer köpeğim paris o sosyetik olmuş ama bu devire göre..millete sorsan şehir olan paristen önce paris hilton der sana.. truva, yunan falan bilmeden..az başım yanmadı o abaza geyiklerinden edit: kız arkadaşımla isim koymam bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 alman olduğuna göre adolf,wolfgang, müller felan koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kavgam koy köpeğinin adını hatta mein kampf koy daha karizmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ajax olsun o zaman bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 demedim mi? Vader koy.. may the force be with you diye seversin.. siyah kafasına bir de darth vader kaskı taktın mı cadılar bayramında tam olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 çay koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bittus said: çay koy-rep barut şu an en önde giden ihtimal, caesar ve tesla hemen arkasından kovalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 cicero koy, cicero gibi yargilasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 aquila said: BARINAK evet mükemmel bir köpek ismi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bedük koyabilirsin, bu ismi duyunca hep aklıma köpek kedi felan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 madem barınaktan almıyorsunuz bari adını barınak koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bence bir isim seçip imza toplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Wolfenstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 abvblizzard said: Bence bir isim seçip imza toplayalım. imzayı ne için topluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Laf olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sırf postunu alıntılamak için sormuştum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 canınız mı sıkılıyor sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 tayyip koymak olmaz sana katılmıyorum sokakta "tayyip tayyip" diye sen bağırcaksın sanki..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 köpek ariyörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 @barbu: evet. tayyip diye köpeğin olmasın zaten. şimdi hatırladım da, bi arkabamın köpeğinin adı tayyipti cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bruce wayne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 arap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar