thunderr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 WapSayfam.Net Sitemizde; 24 farklı kategoride 2.000 in uzerinde poli melodiyi, 11 farklı kategoride her model ve ebata uygun 4.100 duvar kağıdını, 12 farklı kategoride 300 renkli animasyonu, Tum modeller için alfabetik olarak sıralanmış toplam 900 mobil oyunu, Nokia S60 için 60 symbian programı, Nokia S40 için 35 java programı, Birbirinden kaliteli 80 gerçek sesi, Nokia S60 model telefonlar için 50 super temayı, Turk Guzellerinin toplam 1.600 erotik duvar kagidini Bulabilirsiniz.Herkesi bekleriz.Wap Üzerinden; http://wapsayfam.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Sniff..Sniff --Çok reklam kokusu alır-- yine de bir bakalım :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ne kokusu abi. Resman reklam. Adam bugun 16.12 de uye olmuş zaten :D[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirsmeagol Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thunderr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: _-Sturm-_, 14 Ağustos 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Ben niye siteye giremiyorum? Arkadaşım site wap sitesi.Yani wap uyumlu cep telfonundan girmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 itina ile t610 lar destekletılır :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirsmeagol Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 denedim bişeylik warmı diye bişey yoktu bence ii bi site ama melodiler tagtag la aynı hatta herşey aynı ama tagtagta duvarlar beleş deildi bide tagtag serverı yenilenio şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thunderr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: sirsmeagol, 14 Ağustos 2004 02:25 tarihinde demiş ki: denedim bişeylik warmı diye bişey yoktu bence ii bi site ama melodiler tagtag la aynı hatta herşey aynı ama tagtagta duvarlar beleş deildi bide tagtag serverı yenilenio şu sıralar Dostum hangi tagtag ı diyorsun.Yani tagtag.com/... ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 tagtag.com/obalek[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 tagtag.com un web sitesindeki tarayıcıyla wap sitelerini gezebilirsiniz..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thunderr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ornek 16 yepyeni poli melodi: TIKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar