Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

episode 3 fragman!!

GrandFather

Öne çıkan mesajlar

lol turkce bilmiomusun..kli$e demek cok tipik demek..hep ayni olay demek..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

heh +1[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

star wars'un devamının çekilmesinin en büyük nedenlerinden biride funlarının film istemesidir.Şimdi burası star wars un devam filmleri para için mi çekildi forumu değil ama bilmeniz gerekir ki bütün filmler para için çekilir buna ep. IV V VI da dahildir.epI'de biraz çocuksu öğlerin çok olması nedeniyle (kesinlikle kötü bir film demiyorum ama diğer ep. nazaran sw ruhunu daha az taşıyor) yeni filmlerin kalitesiz olduğu yönünde garip bir söylenti aldı başını gitti bu ara epII gibi çok kaliteli sw ruhunu %100 taşıyan bir filmde bu furyaya takıldı kaldı.
diyeceğim oturun hiç sw filmi seyretmemiş gibi düşünün ve epII'yi seyredin.
Sosyal ağlarda paylaş

phantom manece in nesi varmid cocugu bulup light side soktuklarında gızlı yehlıke ıs basına gelmıs oldu bence konuyla bayaa ılgılı, ama sıthın ıntıkamı hakkaten cok kılıse olmus. derım ayrıca 4 5 6 bırer klasıktır ama dıer taraftan 1 ve 2 de ayrı bı guzellıktır bana gore 1 dekı anakın bebelıklerı bayarken, 2 dede ask sahnelerı bızı bayaa baymıstı ama acıkcası luke skywalker gıbı efemıne bı jedının bana kalırsa cok daha ıyı oldugunu ıddıa etmek pek de dogru olmaz derım sonucta konu butunlugunde cok bozulan bısı yok bu vaderın hayatı ızledık sımdı sebeplerını ogrenıyoruz. sw lerın hepsı bırbırınden ayrı gusel yapımlar. neyse tabıkı zevkler ve renkler herkesın secımı ayrı olacaktır. ben olsam bu kadar katı yaklasmazdım 1 olmasa maul gıbı elemanla tanısmaz pek cok masterın gecmısını goremezdık derım. neyse vıdı vıdı vıdı vıdı iste :)[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

boccob sorarım sana episode2 dışında hangi filmde bilmemkaç jedi ın omuz omuza sawaştığını gördün? geonosisi hatırlatırım..
bence serinin hiçbi filmi birbiriyle karşılaştırılamicak kadar güzel.

filmlerin isimleri de bence gayet başarılı. yani star wars ewrenini bilen adama için hikayeyi özetleyen gayet başarılı isimler episode ların isimleri.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

ben onu sadece episode 2 nin kötü olmadığını wurgulamak için söledim yoksa bence bütün episode lar birbirinden güzel we birbiriyle karşılaştırılamaz. hatta bu konuda starwars.gen.tr forumlarında ne yazmışım bak:

"en güzel episode u seçmek bence de imkansız.

episode 4te grand moff tarkin in we death star ın inanılmazlığının görülmesi, tatooine mos eisley cantinasında çıkan kargaşa sonucu obi-wan ın tek hamlede adamın elini kesmesi, han solonun bounty hunter greedoyla cantinadaki dialogu we blaster pistoluyla onu öldürmesi

episode 5te filmin sonunda luke un eli tedawi edildikten sonra leia ile rebel gemisinin penceresinden uzaya bakması we bu esnada çalan müzik, darth vader-luke skywalker dueli we üstüne de "i am your father" dialogu

episode 6da bi battle of endor war ki her ırktan bütün rebelların tek bilek olup saldırıya geçmeleri, general ackbar ın filoyu yönetmesi, üstüne bi de darth vader ın "return of the jedi" başlığına uygun olarak light side a geri dönmesi we yoda ile obi-wan ın yanında görünmesi

episode 1de ticaret federasyonunun droid ordusuyla sawaş alanına gelme anı, darth maul vs qui gon + obi-wan dueli, filmin sonunda mace windunun ölen darth maul için "master or apprantice?" demesi

episode 2de ayrılıkçıların toplantısı, geonosis arenasında jediların omuz omuza sawaşması, komino gezegeni we kaminoluların görünmesi, klon ordusunun taşıma gemilerine binmesi(ki bu sahne zaten wallpaperımdır yıllardır), mace windunun boba nın gözü önünde jangonun kafasını uçurması we boba nın babasının kaskını alması

bunlar sadece şu an aklıma gelen sahneler. filmlerde bunun gibi birbiriyle yarıştırılamicak bi sürü sahne war. episode lardan en beğendiğinizi seçmek weya sıraya koymak bu yüzden (en azından benim için) imkansız oluyo. ama tabii ki görsel açıdan yeni seri daha ii onda şüphe yok ama o fark da swt dvd setinin çıkmasıyla kapanacak inşallah."
[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 14 Ağustos 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...