Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Eveeet, nihayet farm günleri sona erdi ve PvP'ye hızlı bir dönüş yaptık. 4S Corpu, sadece corp üyelerinin katılacağı bir campaign planlayınca doğal olarak biz de eski neşemize kavuştuk. Mekan ise bizim için sürpriz oldu. Zira neredeyse hepimizin aylarının, hatta yıllarının geçtiği Orvolle, ana üs bölgesi olarak seçildi. Artık buradan çevredeki sistemlerde değişik operasyonlar yaparak, düşman kovalayacağız. Kural şu, "Mavi olmayan herkesi öldür" Bu arada IT Alliance da MM'ye savaş ilan edince, ballı kaymak oldu. Körün istediği bir göz, Allah verdi iki göz hesabı, bulunduğumuz bölgelerde WT de kovalayacağız. Kendi adıma çoook uzun yıllar önce aldığım KB'de hem orvolle Deployment hem de IT War adında iki campaigne açtım. 4S'deki tüm Türkler, bu KB'de gösteriliyor. takip etmek isteyen dostlarımız için link geliyor... KB linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 4S günlüğüne döndü forum. Başka icraatı olan yok... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 MM deki tum corplar bir yere roadtrip duzenliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 STY said: 4S günlüğüne döndü forum. Başka icraatı olan yok... =) Scalar ın tüm PVP takımı orda abi başka aksiyon yapan yok zaten. Geri kalan türkler ya üretimci ya madenci başka ne olsun abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 casual takılan birinin 4S'de aranızda barınma ihtimali var mı? casual derken büyük fleet savaşları oluyorsa onlara katılma ihtimalim olmayabilir. ama küçük çaplı ve günde 1-2 saatlik operasyonlara katılabilirim. bikaç günde bir t2 gemi patlatmadıkça kendi kendine yetecek kadar para kazanıorum. t2 fitli amarr ya da gallente bs,bc fln tercih ediorum pvpde genelde. varsa böyle bi imkan bende katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Zaten alliance fleetlerine girmiyoruz bizde genel olarak. Genelde kendi aramızda veya corpca pvp yapıyoruz. Oyun içinden benle irtibata geçersen konusuruz corp işini, kim olduğunu bilmeden bir şey diyemem :) Konuyla alakasız ama, mesajı yazarken aynı zamanda fleet yapıyoduk, daha mesajı göndere basamadan tengu patlattık :) http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=7183920&nolimit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 DERT3 said: STY said: 4S günlüğüne döndü forum. Başka icraatı olan yok... =) Scalar ın tüm PVP takımı orda abi başka aksiyon yapan yok zaten. Geri kalan türkler ya üretimci ya madenci başka ne olsun abicim. Bilmeden konusmalayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nestra Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Moss said: DERT3 said: STY said: 4S günlüğüne döndü forum. Başka icraatı olan yok... =) Scalar ın tüm PVP takımı orda abi başka aksiyon yapan yok zaten. Geri kalan türkler ya üretimci ya madenci başka ne olsun abicim. Bilmeden konusmalayim 4s türk corp u değil. 4s de bulunan sultans grubu türktür. scaların tüm pvp kadrosu sultans da değil. kalanların çoğu dağılmıştır. üretim maden kötü birşey gibi yazmışsınız. üretim, maden candır. pvp yapacak gemi sağlar. scalar nasıl kalkınıyordu sanıyorsunuz? ciddi büyümüş olan birkaç türk corp u bulunuyor. hatta sultans la aynı yerde aynı fleet lerde pvp yapan bir türk corp u bile var. bu arada. sultans grubuna empire da başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Arkadaşlar çok rica ediyorum, 4S'deki Türklerin Orvolle Deployment ve IT War Campaigne'lerine dair yazılar yazacağımız bu alanı da "sidik" (yazıyla sidik) (rakamla da sidik) yarışına çevirmeyelim tekrar. O pvp yapıyor, bu yapmıyor, maden iyidir, misson kakadır, gibi atışmalarınızı başka topik altında yapın. Biz burada sadece orada kaldığımız süre içerisinde başımızdan geçenleri anlatmak istiyoruz. Tabii sizin için de mahsuru yoksa. Ha birileri kalkıp da, "Burası da 4S'in reklam yeri oldu" falan gibi laflar söylemesin fena bozarım. Zira bizim reklama ihtiyacımız yok. Şimdi size reklamcılık dersi vermek istemiyorum. Ama kısacası şunu söyleyeyim: Reklam, bir ürünün satılması için kullanılan bir nevi tanıtım yöntemidir. Oysa bizim, bir şeyleri satmak gibi bir derdimiz yok. Sonuç olarak biz, üye sayısını sürekli artırmaya çalışan bir corp değiliz. Neyse; konunun burada kapandığını umuyor ve topiğin açılmasının asıl amacına dönmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 4S'deki sevgili Türk FC'lerimizden bir şey rica ediyorum. Her gün için ufak tefek bir iki savaş raporu yazabilirlerse, hem PvP'ye gönül vermiş Paticik üyelerine küçük bir hizmetimiz olur, hem de forum biraz canlanır. Saygılarımla efenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ee bekliyoruz bu gün ne harikalar yarattınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 selamlar herkese, kimsenin harikalar yaratmasina gerek yok, herkes kendi kendinin harikasidir. ana karninda 9 ayda nasil bir gelisim gecirdigini bi incelersen zaten sen dogdugunda harika birsey meydana gelmistir, baska harikalara ihtiyac yoktur. uzun lafin kisasi; dilleri kisaltip, kendi k*çina bakilmasidir ümidim. Bu arada Orvolle de de benim birkac gemim olacakti, onlari bir ara patlatmak uzere yaniniza ziyarette bulunacagim. Guzel killer bekliyorum, 2 tarafli :p SoT da bi eleman var Mach. biniyor, onun km sini en yakin zamanda bekliyorum. Istek km'de yapmis oldum boylece :) saygilar capt.logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Valla ventte ve bizim kanalda sürekli sana bakınıyorum sevgili Logar ama bir türlü afk modundan çıkamıyorsun. En büyük isteğimiz (tüm arkadaşlar olarak) en yakın zamanda Orvolle'de bize katılman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Hasancığım bizim işyeri bir alem olduğu için, buradan MM'nin KB'sine giremiyorum. Blocklu... Ama bizim grup adına kullandığımız KB'de (biraz gecikmeli de olsa) killer görünüyor. KB'nin linkini bu topik altındaki ilk mesajımda görebilirsin. Not: Link herkese açıktır. Çok HARİKA! olmasa da, bir iki kill var. Henüz ısınma turlarındayız. Not 2: Bu arada anlamak istemeyen arkadaşlara tekrar belirteyim, biz harikalar yaratmak için değil (yaratmak Allah'a mahsustur) sadece eğlenmek için PvP yapıyoruz. Ve ilk iki günün kısa bilançosunu vereyim: Deliler gibi eğleniyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crossfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 (:D nekadar komiksiniz ya, deliler gibi eğlenmediğinizimi düşünüyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Açıkçası ne düşünüyorlar bilmiorm ama başkalarının ne düşündüğünü de önemsediğini sanmıorm exodusun. Forumun amacı birşeyler paylaşmaktır, oda paylaşıyo işte yaptıklarımızı. Savaş raporu istemişsin abi, hemen dünkü ufak aksiyonumuzu yazayım. 15-20 Jumplık bi roam yaptık. Ve kimseyi vuramadan orvolleye döndük(FAIL). Herkeze docklamasını söleyip afk moduna geçiyodum ki,bir de ne göreyim :) pf te cane, brutix, 2-3 tanede vexor kamp yapıyodu. Herkeze hazırlanmasını söleidm tabiki. Kahraman lachesisle adamları baitledik, adamlar baiti yiyincede üstlerine atlayıp gereğini yaptık. Kills: cane, brutix, 2xvexor. Lost: yok Loot ve salvege işleminden sonra orvolleye geri döndük. Bu seferde pf te bi abso vardı. Daha önce bizi baitleyen ve hullda arkadaşları gelip kurtulan bir abso. yine herkeze toplanın dedim. yerimizi aldık. 2 tarafında fleeti hazır fakat kendini göstermiyodu. Kahraman lachesis absoya saldırınca agro aldı. ve atladık üstüne saldırmaya başladık. Bu arada arkadaşları geldi fakat biraz geç kaldılar absoyu patlatabildik. http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=7183447 adamların fleeti 2x guardian, sacri, 3xdomi, abaddon, cane, zealot olduğundan agro kesin dedim. gate de agro bitmesini beklemeye başladık. Beni primary verdiler fakat logistic sağolsun tankımı kıramadılar. Primaryi harbinger yaptılar. geminin tankı resmen eriyodu. 2 basiliskimiz vardı. artık en son shield transferleri overload ettim bi umutla ama harbingerımızın patlıyacağından emindim. ama bir mucize oldu :) http://yfrog.com/nb20100721195633j Sonuç, Bizi baitleyen bir fleet arasından abso alıp kayıp vermeden kaçabildik, ve harbingerın 334 hull kala arkaya atlamasıda ventte kahkahalara neden olduğundan güzel bir gün geçirdik diyebilirim :) not: düşman fleetini görmek isteyenler için, http://j.imagehost.org/view/0324/2010_07_21_20_00_48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Çok güzel bir KB. Tebrik ederim. Karşı taraf baya hantal kalmış görünüyor vesselam. Birde yukarıda ki muhabbet dikkatimi çekti. Bazen insanların kelimelerden veya heycandan dolayı zamanında söyleyebileceği, yanlış anlaşılma olasılığı yüksek cümleler, o kişinin öz karekterini yansıtmadığını unutmamak ve bu yüzden karşı tavır almamak gerekir bence... Kimimiz kimimizden daha kibir yapmış veya istemeden bile gösterişli şeyler söylemiş (çünkü cidden değerli ve göz alıcıdır) olabiliriz;ama insanların sürekli değiştiğini unutmamak lazım. Sonuç olarak 4S olsun, MM olsun kalitesini kanıtlamış şirket ve ittifaklar; aynen oyuncuları gibi. Burada o şirket ve ittifak üzerinden yorum ve eleştiri yapmak iyi değil. Lakin böyle birşey yapılıyorsa, aynen benim gibi köşede sürekli okuyupta, buna benzer post görünce hemen klayeye sarılan insanlardan olmak yukarıda yazılanlardan daha kötü bir şey... Bunda kasıt olduğu hemen anlaşılır ki bu sanıldığı veya hayallendiği gibi insanları birbirine yaklaştırmak yerine, dahada uzaklaştırır. Bu tavırların daha az veya hiç olmaması dileğiyle. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Son ss e cidden bittim resmen bi cok tartismayi baslamadan bitirmis cok iyi isler yapiyonuz bi iki carrier indirin oralardayken = ) Yakın zamanda Vlade ve benim lead ettigim ganklerle size asist yapacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 "Captain Logar" said: SoT da bi eleman var Mach. biniyor, onun km sini en yakin zamanda bekliyorum. Istek km'de yapmis oldum boylece :) saygilar capt.logar http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=7190841 Bizde istek geri çevrilmez abi :) Bunu alıcaz diye 4 tier 1 BS kaybetsekte değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yan masadan km gönderdiler yanar dönerli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 SIKYAHONAW said: yan masadan km gönderdiler yanar dönerli :) olay budur yani,bitirdiniz beni >:D< en yakin zamanda aranizdayim kardeslerim :D faction bsleri hazirlamaya baslayin, basilisk pilotlarina gemiler benden :D soon very soon capt.logar ps:nightmare ve mach. tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Sen sadece guardiana bineceksin Hasan, şansın yok. unut faction bsleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ooooofffff offf! Çok dertliyim çok. Bir günde 2 Kahraman Lachesis kaybetmek adama cidden koyuyor. Geminin karizmasını fena çizdirdiğime mi yanayım, çok gizli fit formülünü düşmanın ele geçirdiğine mi yanayım, bilemedim. Ama son Lachesis'i mi bir insafsızlık sonucu kaybettiğimi belirtmeliyim. Adamlar resmen tepemize cyno açtı. Bir anda ışığı gördüm. ::o Günü kurtaran ise, kesinlikle o Machariel'i almamız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gecmis olsun huseyin aga, artik gizli fitinde ortaya ciktigina gore baska bisiler bulman lazim B)- o arkadaslara covert cynonun kara dumanini gostermek lazim, LOST daki gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nestra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Exodous said: Arkadaşlar çok rica ediyorum, 4S'deki Türklerin Orvolle Deployment ve IT War Campaigne'lerine dair yazılar yazacağımız bu alanı da "sidik" (yazıyla sidik) (rakamla da sidik) yarışına çevirmeyelim tekrar. O pvp yapıyor, bu yapmıyor, maden iyidir, misson kakadır, gibi atışmalarınızı başka topik altında yapın. Biz burada sadece orada kaldığımız süre içerisinde başımızdan geçenleri anlatmak istiyoruz. Tabii sizin için de mahsuru yoksa. Ha birileri kalkıp da, "Burası da 4S'in reklam yeri oldu" falan gibi laflar söylemesin fena bozarım. Zira bizim reklama ihtiyacımız yok. Şimdi size reklamcılık dersi vermek istemiyorum. Ama kısacası şunu söyleyeyim: Reklam, bir ürünün satılması için kullanılan bir nevi tanıtım yöntemidir. Oysa bizim, bir şeyleri satmak gibi bir derdimiz yok. Sonuç olarak biz, üye sayısını sürekli artırmaya çalışan bir corp değiliz. Neyse; konunun burada kapandığını umuyor ve topiğin açılmasının asıl amacına dönmek istiyorum. niyetim reklam yapmak değildi lütfen bu konuda başka yöne çekilmesin. hatta bu nedenle detaya girmeyip diğer corp isimlerini vs yazmamıştım. kendi adımıda imzamda bulunmasına rağmen burda eklemedim. hatta sultans grubuna başarılar dilediğimide belirtmiştim. ki sultans grubundaki çoğu kişi ile tanışırım. çok kez birliktede savaşmışızdır. bu nedenle lütfen yanlış anlaşılma olmaması için dikkat ediniz. lafımın yanlış anlaşılması en son isteyeceğim şeydir. amacım oyunda tek aktif türk grubu olmadığını göstermek ve burayı okuyan yeni oyuncuları, başlamayı düşünenleri şevklendirmektir. eleştrilerim ise sultans a yönelik değil genel olarak oyunu pvp den ibaret görenlere karşı idi. ayrıca sidik yarıştırmak biraz abartı bir tabir olmuş böyle bir niyeti olan birisi heralde benim yazdığım gibi yazmaz onun yerine troll lük yapmış olurdu. lütfen biraz daha dikkatli olunuz. bu gibi yanlış anlaşılmalar ancak bize karşı olanları güçlendirir. corp uma bakarsanız zaten 4s ile müttefik olduğumuzu göreceksiniz. tekrardan yanlış anlaşılma olmasını engellemek için imzamda oyun adımı ekliyorum. 4s deki arkadaşlarda kim olduğumu görünce benim kötü niyetim olmadığını biliceklerdir. yanlış anlaşıldıysam affola. tekrardan başarılar. hatta destek gerekirse haber verin :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar