Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ya arkadaşlar bu tivibuyu niye yurtdışında izleyemiyorum ben? bende mi sorun var? ilk geldiğim zamanlarda gayet de izleyebiliyordum ama artık bulunduğunuz bölgeye hizmet verilmemektedir diyor 2 haftadır falan. başka kullanan varmı yurtdışında kurallar mı değişti yoska bende mi sorun var? bir de vpn falan kullanarak türkiye gösterip bağlanılır mı acaba? link kovalamak istemiyorum internette. çıkıp izlicek yer de yok buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 çok gereksiz.ve sanırım 2 maç olucak bide yani hazırlık maçı bu.şimdi yedek medek farketmez biri diğerine 3-5 sallarsa sıkıntı ama beraberliğe bağladılarsa falan bol gollü iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 İddaacılar için olmuş maç biraz, mbs 1. Anlamadığım biz dandik takımlara 3-5 salladık, kadronun yarısı yok, tek yabancı Cana. Açık favori gösterilmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yahu trt hd ne demek yani trt-1 mi veriyo kanalı bildiğimiz digiturkteki 23 üncü kanalmı bumudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Yok abi d-smart biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 trt hd sadece dmsart ve kablolu veriyor benim bildiğim digide yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fenerde de yok oyuncuların cogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Red said: guiza tam bir jön gibi cıkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Red said: guiza tam bir jön gibi cıkmıs ahahahha evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 güiza süper ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 adam haklıymış beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar