hayspat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 senin yüzünden yeniden başlıyorum bingildak ne gereği vardı bu kadar heyecanlı anlatmanın (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bende mi gelsem olm hep gaza gelip 2 gün sonra bırakıom oyunu olan paracıklarıma oluyo ne ayağım ben arkadaş karakter de hala pain killers de del tashak başlasammı başlamasammı mo,aoc,df arasında gidip geliom da df deki aldığım zevki hiçbir oyunda bulamadım arkadaş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 player housing sistemi var mı ? crafting nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 player housing sadece dünya üzerine yayılmış küçük şehirlerin içinde yapılabiliyor. Crafting i baya geniş, derin ve zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yaw bi deneyelım dedık 14 gun 9 gb dl ettım kurdum sımdıde 6gb patch yapıo nasıl bısıdır anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruzgar35 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Oyunu bıraktıktan sonra bugün tekrar satın alıp gireyim dedim ama kimseye ulaşamıyorum oyunda,girer girmez ölüp herşeyimi kaybetmem de cabası ^^, Hala oynayan var mı oyunu yoksa boşuna mı satın aldım,son girdiğim güne göre oyuncu sayısı gözle görülür şekilde düşmüş pişman oldum şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 darkfall 2.0 bekliyoruz şuan us serverda pop yüksek eu ya göre http://www.us.darkfallonline.com/default.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruzgar35 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 darkfall 2 geldiğinde eu da mı devam edeceksnz us serverinde mi? bir de hala oynayan varmı serverin durumu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar