oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Llama said: kadiköye gidelim yaa öyle başlasın sezon ama ilk maç buca ile izmirde olsun :D e yuh 1122 de bir ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Llama yuh :d yalnız gene ilk derbi 5. haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 televizyon haricinde nereden izleyebliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 izmirde bjk açilişi süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Llama said: khalad said: Llama said: kadiköye gidelim yaa öyle başlasın sezon ama ilk maç buca ile izmirde olsun :D müneccim gibiyim bildim yine bilen benim ya :) sen nereye biliyon :P khalad said: Kadıkoy'de Fenerbahçe ile oynarız ilk derbiyi eğlenceli olur Q7 'nin tadına bakarlar. ahahha burda söylemişim yanlış alıntıyı yapmışım adpkngpdısnagpkagad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fizban said: 17. maç fenerbahçe trabzon olacak yine, 4 sezon üstüste. ahaheahueahe d'rek kendimi sartlandirip bakmistim; sonra yazani son diye okumusum. sonunda be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 khalad said: ahahha burda söylemişim yanlış alıntıyı yapmışım adpkngpdısnagpkagad 7dk önce söylemişim ben :P bu sene tiyoları benden alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar