Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 evet bu emulatorleri kurdum ayarlamalırını yaptım ve bağlanmaya çalıştığımda hata mesajı veriyor mesaj şöyle:bad msg eat 65 bytes 8123 gibi birşey bu neden oluyor acaba nete bağlı değilim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Nete bağlı değilsen yapıyor öyle şeyler, router yazısını oku RoseThorn'un.[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 rosethorn diye birinden router hakkında konu açılmamış* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 3 adımda 55r server'a girmek.. 1*nete bağlan 2*127.0.0.1'den bağlan kendi serverına.. 3*internet bağlantını kes..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hımm evde nete girmem imkansız napalım girmeyiz 55r ye ne biçim saçmalık bu ya bunu çıkaranlarda hangi mantık vardı aceb?yani nete girmeden servera girilmemesi olayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 o olay client versionundan kaynaklanırbildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 2.0.3 le giremiyorum hangisiyle denemliyim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 2.0.3 ile tabiki giremezsin lol 4.0.0 ve ustu ile dene zaten son patchleri yaptıysan o civarlarda olması lazım client versionunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar