Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 şimdi emailleri eşelerken http://forum.paticik.com/konu.php?id=188588&syf=1 topicinde siyaset tartismasi yuzunden 2 gun uzaklastirilmissiniz. hesabiniz acilmistir. diye mail görünce hemen koştum geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 son pişmanlık neye yararherşeyin bedeli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yanlış nerde aklım sende sormadın çektin gittin dinlenmeden bana birşey söylemeden yıllar sonra dönsen bile boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 sdasdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 of ulen of (çevreye verdiğimiz zarardan ötürü özür dileriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 çevreye verdiğimiz zarardan memnunuz m/ aSi_GEnÇliQuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ulan yemin ederim bugün derste aklıma geldin hakan, lan dedim bu çocuğun yakışıklılığına dayanamayan izmirli domat güzelleri tecavüz edip bi kenara mı attı bu çocuğu dedim kalbim temizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar