LombaK_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Slmlar, Problem ADSL hattımın sc2'nin çıkmasına 1 hafta kala kafayı yemesi. Packet Loss'dan kaynaklanan bir rezillik söz konusu. Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum mecbur kalırsam. Kadıköy civarında oturan ve uydunet kullanan varsa feedback alabilir miyim? Performansı nasıl? Teknik destek nasıl işliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 olm sağda solda konuşma böyle, duyacaklar sonra hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Arkadaşım tamam değerli bir sc oyuncususun, sc bölümünü çok seviyorsun dışına çıkmıyorsun ama emin ol forumumuzun diğer bölümlerinde de kendinden bir çok şey bulabilirsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ahaha, yok hacım çıkmam dışarı. Forumun kalanında kendimi yabancı hissederim. Peo, sussana olm. Ne karıştırıyorsun. Bir de işin acı yanı ADSL'ye para ödemiyorum ben. Ama işte razıyım adam gibi bağlantı için para vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 facebooktan alışmışım mesajını beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 LombaK_Knight said: Ahaha, yok hacım çıkmam dışarı. Forumun kalanında kendimi yabancı hissederim.... Aynı güzel duygunun insanıymışız :) Bu arada Avcılar'dan uydunet kullanıcısıyım, bi'problem yok aslanlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Dün itibari ile sorun çözüldü. Mutluyum. 1 sene daha package loss'suz internet diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Benim fikrim oyunlarda kablo bağlantı her zaman DSL bağlantılardan daha iyi performans vermiştir. Teknoloji farkından kaynaklanan bir şey bu, daha iyi daha kötü teknoloji anlamında değil, kullandıkları sistem açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar