EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 sunucusu bilem ingilizce konuşabilen radio station arıyorum? yalnız frekansını da söyleyebilirseniz mesud olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 http://www.bbc.co.uk/radio/ daha ingilizi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 itunes'dan da acabilirsin radyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 turkiyede normal radyo mu diyosun yok ole bisi ya bi tek eauhea 89.6 da mujde fm war turkce hristiyan kanali aksamlar father campings war incil konusunda tartismalar sorular uheauheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 radyodan dinlemek istiyorum, otobüste giderken yani. taksi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ahahah father campings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi ben cok zevkle dinliyorum adamin cok iyi bi guneyli aksani war bide yasli bole yaas yavas konusuyo uzata uzata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 radioenglishtime diye bişey var imiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar