Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzme Programı

Manve_13

Öne çıkan mesajlar

Okul bitti falan iş ilanlarının sonuçlarını beklerken çanakkalede sıkıntıda patlamak üzereyim. Ben de bari yeni açılan olimpik havuza falan dedim, hem spor ayağına falan biraz fit olurum.

Ciddi ciddi antreman modunda takılmak istiyorum. Salı, perşembe ve cuma günleri akşam 19.00-22.00 arası kullanabilirmişim havuzu.

Şimdi gidip orda nasıl takılsam? Yüzme programı nasıl olur pek bilmiyorum. Taaa ortaokuldayken belediyenin yüzme takımındaydım da orda antremanda yaptıklarımızı unuttum bi de kalabalık olduğundan biraz karambole çalışıyorduk o zamanlar.

haftada 3 gün, günlük 3 saat vaktim var. Bunu en iyi nasıl değerlendiririm?
Sosyal ağlarda paylaş

eski topaklara baktım:
Pastörize Günlük Süt " bikaç markanın böyle sütü var. Ben günlük Pınar 1/2 Litre günlük süt'ü tercih ettim.Sütü içtikten belli bi süre içinde bariz bi güç-enerji artışı oldu bende.(Normalde 10kg'luk dumbell'ı 15 kere kaldırabilirim, tv'ye dalmışım çalışıoken kolum 30'dan fazla kaldırdı)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk öğrenirken 350 liraya filan teorik ve pratik desleri verirler. bir de lisans verirler sınavdan sonra. tatillerde yapacak aktivite çıkar. dalmak içinde 50 lira filan verirsin teknelere bütün gün teknede geçer zaman. gayette yorucu iştir. he kondüsyon filan olmaz ama öyle çokta pahalı bir uğraş değildir. çanakkalede bu kadar imkan varken boş vaktim olsa kesin böyle doldururdum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...