Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Okul bitti falan iş ilanlarının sonuçlarını beklerken çanakkalede sıkıntıda patlamak üzereyim. Ben de bari yeni açılan olimpik havuza falan dedim, hem spor ayağına falan biraz fit olurum. Ciddi ciddi antreman modunda takılmak istiyorum. Salı, perşembe ve cuma günleri akşam 19.00-22.00 arası kullanabilirmişim havuzu. Şimdi gidip orda nasıl takılsam? Yüzme programı nasıl olur pek bilmiyorum. Taaa ortaokuldayken belediyenin yüzme takımındaydım da orda antremanda yaptıklarımızı unuttum bi de kalabalık olduğundan biraz karambole çalışıyorduk o zamanlar. haftada 3 gün, günlük 3 saat vaktim var. Bunu en iyi nasıl değerlendiririm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?32,3359026 bak bakalım bi işine yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 vücut için yapacaksan uzun süre yapman lazım. Yok kondüsyon falan dersen 1 ay sonunda fark görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?32,3510261 genelden sayfa sayfa arıyıp çıkarıyorum göz at. http://www.gym-world.cjb.net/ şunada bir göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 eski topaklara baktım: Pastörize Günlük Süt " bikaç markanın böyle sütü var. Ben günlük Pınar 1/2 Litre günlük süt'ü tercih ettim.Sütü içtikten belli bi süre içinde bariz bi güç-enerji artışı oldu bende.(Normalde 10kg'luk dumbell'ı 15 kere kaldırabilirim, tv'ye dalmışım çalışıoken kolum 30'dan fazla kaldırdı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 madem çanakkaledesin dalışa git. scuba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 dalış çok pahalı bi de ben kondisyon olsun azcık da göbek eriteyim diyorum. Verilen linklerde güzel programlar var, onlara yakın şeyler yapmaya çalışayım, bakalım 1 ay sonunda ne kadar farketcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ilk öğrenirken 350 liraya filan teorik ve pratik desleri verirler. bir de lisans verirler sınavdan sonra. tatillerde yapacak aktivite çıkar. dalmak içinde 50 lira filan verirsin teknelere bütün gün teknede geçer zaman. gayette yorucu iştir. he kondüsyon filan olmaz ama öyle çokta pahalı bir uğraş değildir. çanakkalede bu kadar imkan varken boş vaktim olsa kesin böyle doldururdum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 İzmirdeyken üniversitenin kulübü 200liraya falan veriyordu ilk yıldız sertifikasını da işte zamanım olmadığından bir türlü gidememiştim. Onlarla falan 2-3 kere dalmışlığım da var, çok da hoşuma gitmişti. Bakalım kısfmetse yakında giderim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar