Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Selamlar, Şimdi ben wow'u tekrardan kurma işine giriştim. İlk oyunu kurdum, TBC cd'sini takınca install yerine play burning crusade yazısı çıktı. Şimdi de patch falan indiriyor sanırım. Bu expansionları patchlerden sonra mı yapıoduk? Hoş şu an call of the crusade'i indiriyor gibi gözüküyor, bir yerde bir yanlışlık var sanırım. İlk sorum cdleri kullanarak kurulumu hızlandırabilir miyim? Yani boşuna expansion falan indirmesin... İkincisi patchleri daha hızlı nerden indirebilirim? Blizz downloader yavaş indirmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Direk wotlk kurdum ben cd den uğraşmasaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 nası yani öyle bişiy de mi var? Ben sabahtan beri wow + tbc yüklüyorum tbc'nin %90'ında öğrenilir mi bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 2 saat remaining veriyor downlader. direk wotlk kurabilirim silerim gerekirse. yararı olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 deacon baştan kasıyorsan bildiğim sitede bir downloader war, onla download yapıyorsun ardından direk oyuna giriyorsun. Sen kasarken arkadan download ediyor ruhun duymuyor hiç beklemiyorsun. poopla yapmıştı zamanında kıskanmıştım, benim daha acc'm açılmadı diye geniş davranıyorum :) hatta o senin indirdiğin downloader'dan farklı mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 valla şu an en üstte wow v3.0.1.8874 yazıyor, patch notes olarak da 3.2.0'ı gösteriyor. bunu hızlandırabilecek her şeye hazırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sende wotlk da yüklü olması lazım 3.2.0 yi indirdiğne göre. ha normalde yapman gereken once expansionları kurmak sonra patchleri. patchi hızlandırmanın tek yolu patch mirrordan indirmek patcih ama o da riskli trojan fln :) (patch mirrors : http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 patch indirirken %70te runtime error veriyor downloader. araştırdım pek çok insanda varmış sorun. kesin bir çözüm de yok. frozen acc frozen kalsın en iyisi, tüm hevesim kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 patchler ayrı expansion pack ayrı. Yani classic wow yükleyip de clienti 3.3.5 e güncelliyo ancak oyuna giremezsiniz. Expansionlar için de dataları yüklemeniz gerek ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oyuna girebilir ama mesela classic wowu yükledi sadece, patchleri yaptı, outlande falan geçemez wotlk mekanlarına gidemez diğerleri gerekir diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 siteden downloader indirdim çekiyor dünden beri 100-120 ile sürünüyorum. Az kaldı neyse ki, ama wotlk yok bende Dynun gelene kadar, 70e kadar bi sorun olmaz heralde kasarım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 zeawee said: oyuna girebilir ama mesela classic wowu yükledi sadece, patchleri yaptı, outlande falan geçemez wotlk mekanlarına gidemez diğerleri gerekir diye biliyorum ben. tabi normalde böyle, benim söylediğim durum accountta 80 level olduğu için datalarını istiyor direk oyuna girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ha evet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar