Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Oyunları No Stat Olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lazım bu artık.

Hani insanların ÇOK kötü olmasından oyun kaybetmeyi geçtim, ciddiye falan bindiği oluyor oyunların PSR geyiğine, eski geyikler dönmüyor çok fazla.

No Stat oyunların Pati oyunlarının kalitesini arttıracağını düşünüyorum.

Evet.
Mesaj tarihi:
Çözüm oyunları no stat yapmak değil aslında
takımlar dengeli olsun diye uğraşmamak lazım.
Bas ab yi gola çoğumuz pek pub oynamıyor zaten.
Fede gibi adamların takımı tarafından taşınarak 1300 lere gelmesini engellemiş oluruz uzun vadede işe yarar.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Gerçekten ward dikince insanların mh var diye quitlediği eski günlere dönmek istiyor musun

Abi EVET!

O zamanlar tartışıyorsak da salaklığımızdan tartışıyorduk, birinin salaklığı ortaya çıkınca da hep birlikte taşak geçiyorduk yani.

Courier'i öldü diye oyunu bırakan Azmo istiyorum ben.
Mesaj tarihi:
abi oyunda küfreden adam olmasın bi kere. pati oyunun mantığı yanındaki adam ne kadar kötüde oynasa geyiği bilmemnesi.

bilip bilmeden küfretmeye başlıyosanız takıma girmeyin pati oyununa falan. ekmeğin cremanın bile çok kötü oynadıkları zamanlar oluyor.

bugünki gauntlet faciam gibi. küfür yemek istemediğim için eğlenmek istediğin için muhabbet geyik falan için pati oyununa giriyorum genelde psr için değil. tutup bıkbkıbkbıbkbıbkıbk konuşan adamın o oyunda ne işi var? sinire kesen adamın falan.

tanımadan etmeden küfretmeye başlayacaksan gir pub oyna sinir at.
çok kötüsün demeden bide spark helc crema falan gibi oynayabilin eko gibi oynayabilin ondan sonra takıma başkasına bok atın bari yüzünüz olsun bok atabilmek için.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

abi oyunda küfreden adam olmasın bi kere. pati oyunun mantığı yanındaki adam ne kadar kötüde oynasa geyiği bilmemnesi.

bilip bilmeden küfretmeye başlıyosanız takıma girmeyin pati oyununa falan. ekmeğin cremanın bile çok kötü oynadıkları zamanlar oluyor.

bugünki gauntlet faciam gibi. küfür yemek istemediğim için eğlenmek istediğin için muhabbet geyik falan için pati oyununa giriyorum genelde psr için değil. tutup bıkbkıbkbıbkbıbkıbk konuşan adamın o oyunda ne işi var? sinire kesen adamın falan.

tanımadan etmeden küfretmeye başlayacaksan gir pub oyna sinir at.
çok kötüsün demeden bide spark helc crema falan gibi oynayabilin eko gibi oynayabilin ondan sonra takıma başkasına bok atın bari yüzünüz olsun bok atabilmek için.

adam yardırmış.

bu kadar laftan sonra no stat olsun zaten.
  • Yeni Oluştur...