Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Lazım bu artık. Hani insanların ÇOK kötü olmasından oyun kaybetmeyi geçtim, ciddiye falan bindiği oluyor oyunların PSR geyiğine, eski geyikler dönmüyor çok fazla. No Stat oyunların Pati oyunlarının kalitesini arttıracağını düşünüyorum. Evet.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Gerçekten ward dikince insanların mh var diye quitlediği eski günlere dönmek istiyor musun
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 no stat olsun da ekmek gibi hibneler direk quit ceker kalite falan yakalayamazsın.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Poff kasamadım Sly-One has left the game
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Çözüm oyunları no stat yapmak değil aslında takımlar dengeli olsun diye uğraşmamak lazım. Bas ab yi gola çoğumuz pek pub oynamıyor zaten. Fede gibi adamların takımı tarafından taşınarak 1300 lere gelmesini engellemiş oluruz uzun vadede işe yarar.
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 baya çözdüm ben oyunu. çağırın ezeyim adam lazım olursa
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abvblizzard said: Gerçekten ward dikince insanların mh var diye quitlediği eski günlere dönmek istiyor musun Abi EVET! O zamanlar tartışıyorsak da salaklığımızdan tartışıyorduk, birinin salaklığı ortaya çıkınca da hep birlikte taşak geçiyorduk yani. Courier'i öldü diye oyunu bırakan Azmo istiyorum ben.
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 "Ben o courier'le duygusal bağ kurmuştum"
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 İyi de abi benim o zaman da kız arkadaşım yoktu.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bunun hiç bir alakası yok bu arada konuyla.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bencede no stat olsun. Herkes bi ciddi herkes bi sıkıcı oldu.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi oyunda küfreden adam olmasın bi kere. pati oyunun mantığı yanındaki adam ne kadar kötüde oynasa geyiği bilmemnesi. bilip bilmeden küfretmeye başlıyosanız takıma girmeyin pati oyununa falan. ekmeğin cremanın bile çok kötü oynadıkları zamanlar oluyor. bugünki gauntlet faciam gibi. küfür yemek istemediğim için eğlenmek istediğin için muhabbet geyik falan için pati oyununa giriyorum genelde psr için değil. tutup bıkbkıbkbıbkbıbkıbk konuşan adamın o oyunda ne işi var? sinire kesen adamın falan. tanımadan etmeden küfretmeye başlayacaksan gir pub oyna sinir at. çok kötüsün demeden bide spark helc crema falan gibi oynayabilin eko gibi oynayabilin ondan sonra takıma başkasına bok atın bari yüzünüz olsun bok atabilmek için.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Vingthor said: abi oyunda küfreden adam olmasın bi kere. pati oyunun mantığı yanındaki adam ne kadar kötüde oynasa geyiği bilmemnesi. bilip bilmeden küfretmeye başlıyosanız takıma girmeyin pati oyununa falan. ekmeğin cremanın bile çok kötü oynadıkları zamanlar oluyor. bugünki gauntlet faciam gibi. küfür yemek istemediğim için eğlenmek istediğin için muhabbet geyik falan için pati oyununa giriyorum genelde psr için değil. tutup bıkbkıbkbıbkbıbkıbk konuşan adamın o oyunda ne işi var? sinire kesen adamın falan. tanımadan etmeden küfretmeye başlayacaksan gir pub oyna sinir at. çok kötüsün demeden bide spark helc crema falan gibi oynayabilin eko gibi oynayabilin ondan sonra takıma başkasına bok atın bari yüzünüz olsun bok atabilmek için. adam yardırmış. bu kadar laftan sonra no stat olsun zaten.
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Küfürle ilgili bir şey demedim ben, küfürsüz Pati oyunu olmaz.
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 vingthora dedim angut gibi firlama kenardan
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ben de Vingthor'a dedim aptal adamlar.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sırf asterotla füksünün küfürleşmesi için girerim oyuna o ayrı. ben tanımadığın adama öküz gibi küfretmekten bahsediyorum
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ben tanımadığım adama da küfrederim, np.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 lütfen bu topikte küfür serbest olsun.
Öne çıkan mesajlar