Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 vaniLLe said: türk degilse, profil sayfasinin kapatilmasi yeterli olur. fotoraf paylasmaktan ceza alcagini sanmiyorum yani. şunun içinde inci'de bir başlık açmak yeterli. milleti şikayet ettireceksin bitecek gidecek. imza toplayıp devlete mi başvuracaklar yani. saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ayrıca sayfa kapatılmış Bu içeriğe şu anda erişilemiyor İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemek için yeterli iznin olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bella said: bu incidekiler gerçekten beyinsiz ya. cidden beyinsizler. facebook hesabı için imza toplayanlar çok beyinli cidden. zuckerberg'e faks çekersiniz topladığınız imzaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 troll var troll var ama sen de haklısın tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 facebook hesabı için imza toplanmıyor zira hesap çoktan kapatıldı. neyse senle tartışmayacağım anlayabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ve bu arada, fake hesap açan elemanı ifşa ederseniz suç işlemiş olursunuz, yasalar insanların şahsiyetini koruyor, malesef hayvanların değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bella said: facebook hesabı için imza toplanmıyor zira hesap çoktan kapatıldı. neyse senle tartışmayacağım anlayabileceğini sanmıyorum. amaç ne o zaman? rusya'ya raid mi yapacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Zarif haklısın ve sana bir pasta yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi tamam yaptigini hic kimse savunmuyor ama, bu kadar tepkiye gerek yok. sirf ego tatmini olur yani su noktadan sonra dilekce imzalatmak falan. daha yapici seylere yogunlasin, sokak köpeklerini beslemek bidi bidi gibi gecer siniriniz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bence annesini öldürüp kanında babasını boğalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 egomu tatmin etmek için ceza almasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 incide üşürüyoruz köpek reyiz diye başlık açın hemen kapatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kadavra mıncıklıyoruz deli gibi bizde ,eğitim amaçlı bence problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi inci daha 2 hafta önce civciv kafası kesen elemanla gündeme gelmişti ha o itin yaptığı tüm siteye mal edilemez ama tartışması anlamsız meseleler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 onun yerine bu.. http://www.1kapsu.com/etkinlikler.asp?id=13&no=2 daaa bi hayırlı.. aynı şekilde hayvanlarına insan hatta çocukları gibi davranan hayvan sahipleri için de kampanyalar yapmaları dileklerimle.. cesar millan dan sefgilerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Barınaktan hayvan alıp sevelim sinirimizi alsınlar yerine oyşşşş kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bella said: egomu tatmin etmek için ceza almasını istiyorum. ego tatmin ediyorsun demedim zira kötü niyetli olmadigini biliyorum, hassas bir konu senin icinde bellacim ama dilekce hic bir ise yaramaz, getirisi olmaz onu dile getirmeye calistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ya köpek kesti diye internette forumlarda gündeme oturtuyosunuz çoluk çocuğu 2 hafta sonra bi denyo ona özenip benzer bişey yapıyor. Trolle ilgi manyaklığıyla nasıl savaşılır öğrenemediniz bi türlü yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 vaniLLe said: daha yapici seylere yogunlasin, sokak köpeklerini beslemek bidi bidi gibi gecer siniriniz o zaman. bildiğin dalga geçmiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bella said: egomu tatmin etmek için ceza almasını istiyorum. kanunen bir şey yapamazsın. insanların içine çıkartıp işte bu dallama o fake hesabı açan dersen de eline ne geçer onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Myshkin said: vaniLLe said: daha yapici seylere yogunlasin, sokak köpeklerini beslemek bidi bidi gibi gecer siniriniz o zaman. bildiğin dalga geçmiş ahahaha gecmedim yahu. valla. ekmek carpsin =P ortaligi kizistirmayin sst. ciddiyim yani iki resme takilip bu kadar tepki göstermek dogru degil. hele bir de kiz türkiyede degilse. onun yerine elimizdeki hayvanlara yardimimiz dokunsun daha iyi degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abvblizzard said: Ya köpek kesti diye internette forumlarda gündeme oturtuyosunuz çoluk çocuğu 2 hafta sonra bi denyo ona özenip benzer bişey yapıyor. Trolle ilgi manyaklığıyla nasıl savaşılır öğrenemediniz bi türlü yazık. sen Trolle Mücadele Derneği başkanı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 said: ekmek carpsin =P ekmek carp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yok carpma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 of bu fena yerlere cekilir simdi. literally carpsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar