Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 böyle sıkıntıdan bayıcı ama muhteşem sanat filmleri istiyorum. nuri bilge ceylan hariç. o adamın filmlerinde ölesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0100998/ dreams - kurosawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Dogville var sıkıntıdan bayılmak garantisiyle..Güzel sanat filmi midir dersen bilmiyorum derim ama sevenlere rastladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Vallahi aklıma gelmiyor da mesela şu baya sıkıcı bir filmdir ama harika bir film, festivalde izlediğimde bayılmıştım. Çok sanatsal olduğu söylenemeyebilinir ama izlemek lazım. Sağlam film. http://www.imdb.com/title/tt1337051/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 burtonesk said: http://www.imdb.com/title/tt0100998/ dreams - kurosawa şuna bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 nuri b. c. diyince aklıma semih kaplanoğlu geldi.. adam kahvaltı masasına film çekiyor.. süt bal yumurta sucuk falan da gelirse bu listeye ben daha sanatsal bir film serisi düşünemeyeceğim! gerçekten karın acıktırıcı bir yönetmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 noooes semih kaplanoğlu ölüm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 federico fellini. 8½ la dolce vita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 pastırma.. hele bu isimde bir film çeksin, sonra yiyorsa ölüm gibi de sefgili burtonesk.. emin ol seni 9koli pastırma içinde boğmaya çalışırım! nimete nooooooooooes denmez zaten. ayıp.. tamam filmleri çok çok çok çok sıkıcı olabilir ama yine de film adları gerçekten lezzetli, gerçekten olsa da yesek... sen de film falan çekeceğin zaman yapsan ya ne bileyim bir "mantı", "ciğer şiş" falan... harika isimler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Revenge said: Dogville var sıkıntıdan bayılmak garantisiyle..Güzel sanat filmi midir dersen bilmiyorum derim ama sevenlere rastladım dogville harikadır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 recep ivedik 1-2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 burtonesk said: http://www.imdb.com/title/tt0100998/ dreams - kurosawa kurusoğan'ın tüm filmleri iyidir. bir de öyle ağır, iç bayıltmaz ama kim ki-duk abimizdir! bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom negzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çiğ börek koyucam ben filmimin ismini, altmetni falan olucak mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 dım dırın dım http://www.imdb.com/title/tt1337051/ Corneliu Porumboiu- Politist, adjectiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 stalker diye bi film var rus filmi galiba pollyanna'yi bile cileden cikarir. kameranin oynamamasini gec zoom in/out bile yapmiyorlar. ana haber kamerasi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 burtonesk said: çiğ börek koyucam ben filmimin ismini, altmetni falan olucak mmh tatarlar olarak arkandayiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 açlar ve oburlar olarak imdb'de 7,1den aşağı düşürtmeyeceğiz puanını.. söz bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 devam filmi olarakta cantik ve gobete bekliyoruz. 3leme yaparsin hem mis gibi. olsa da yesek deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Dolls - takeshi kitano Samaria ve bi-mong - kim ki duk Sonbahar - Özcan Alper Sonbahar biraz Bilge Ceylan tarzı bir film ki ben nefret ederim o adamın filmlerinden; ama bu filmi izleyip Karadeniz turu yapmak istemezsen 3 dilek hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 2001: A Space Oddysey direk bir numara bu konuda 10 dakika bir uzay gemisinin süzülüşünü izliyorsun ekranda, 5 dakika spor yapan astronot, sonra 20 dakiak geminin uzayda süzülüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 almo da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 The Cook the Thief His Wife & Her Lover http://www.imdb.com/title/tt0097108/ ötesi olamaz heralde seveni var bide o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Return rus bir yönetmeninde. Film bazı anlarda duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: Return rus bir yönetmeninde. Film bazı anlarda duruyor. OFFF RETURN!!! O filmi bi psikoterapi/psikanaliz merkezinde izledik ve sonrasında bir Piskatr (Adını de veriyim Dr. Mustafa Özden) filmin psikanalitik çözümlemesini yaptı. Muh-TE-Şem bir filmdir. Haksızlık etmeyelim. Mesela çocukların babayı ilk gördüğü sahne var ya ööle donup kalan; çok bilinen bir isa tablosunun re-make'i imiş. Babanın eve dönüşünü kurtarıcı mesihe benzetmek için sembolik bir anlatımmış meğersem. Donup kalması ise "tablo" anlatımını güçlendirmek için. 2 saatten fazla sunum sürdü filmden sonra öyle söyliim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi o zaman şunuda söyle bana, o kutuda ne vardı????? bak hala aklımda. Kafayı yicem, senelerdir merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar