senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 reflu abi aynilarini ben de yasadim bi donem nefes alamama kalbin sikisir gibi olmasi, boyle yemek ve soluk boruna beton dokmuslerde kurumaya baslamis gibi bir his. tez vakitte insan gibi beslenmeye baslaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 19:45'de açılmış başlık. Bu saate kadar ölmediysen kalp krizinin belirtisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bi de stresten felan uzak durman lazım yoksa ülsere dönüyo ben gibi. Bi boruyla deepthroat yapıyolar ne var diye sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 marifaritiko said: DEPRASYON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 senko said: reflu abi aynilarini ben de yasadim bi donem nefes alamama kalbin sikisir gibi olmasi, boyle yemek ve soluk boruna beton dokmuslerde kurumaya baslamis gibi bir his. tez vakitte insan gibi beslenmeye baslaman lazim. aha bende de var bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sen meme yapmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 karabasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 vuvuzela said: marifaritiko said: DEPRASYON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bariz birinin ahi tutmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Kaynımda da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar