ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 2 sorum var. Sony Vaio laptoptayım, cd-romum bozuk, şu anda Vista kullanıyorum. Windows 7 indirerek kuracağım. a-) Format atarak kurarken cd-romu kullanmam gerekiyor galiba, buna alternatif bir yükleme yöntemi var mıdır? b-) Diyelim ki ISO mount ederek kurmaya karar verdim, Vista açıkken kurabiliyor muyum 7'yi? O şekilde kurduğum zaman bilgisayara format atılmış olmuyor değil mi? Vista'nın üzerine mi kurmuş olacağım yoksa başka bir yerde Vista OS de yer alacak mı seçilebilir konumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 a- usb ile mümkünümsü. Ama kurcalamak lazım baya bi... b- yok böle bişi. format olmaz yüklense dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 usb ya da network drive kullanarak yuklemen lazim. ikisini de anca anakart destekliyorsa yapabilirsin ki muhtemelen viao'lar destekliyordur. acilirkan bios'a girip bakarsan gorursun boot from usb hedehodosunu. gerisi cok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bu soyledigin sekilde format atmis olmazsin, ama atmak istersen diye, USB den install ahanda burda http://www.blogsdna.com/2016/how-to-install-windows-7-from-usb-drive-without-windows-7-iso-dvd.htm http://store.microsoft.com/Help/ISO-Tool bu isotool ile de hayat cok kolay olabiliyor bir bak istersen. windows deployment services kullanarak network install i yapabilirsin http://blog.augustoalvarez.com.ar/2010/04/21/deploying-windows-7-using-windows-deployment-services-wds-step-by-step-part-ii/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 USB olayı iyiymiş, aşırı zor gibi de gelmedi bana; 4gb lık usb bulmak lazım ama ehah. peki ikinci sorunun cevabını istesem sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hayir, bir isletim sistemi uzerinden baska birini kuramiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 windows7 yüküyorum ama internet baglantısını görmüyor..anakart intel dp55wg driver bulamıyorum..bi yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bir işletim sistemi üzerinden bir diğerini kurabiliyorsun, eski işletim sistemini tekrar kullanamıyorsun ancak ordan kalan dosyalar c:windows(old) 'da saklanıyor. Daha yeni yaptım böyle oldu, vista'dan win7'ye geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 mum un soylemeye calistigi direk upgrade i desteklememe durumu sanirim, yoksa ayni partition a dual boot cogu isletim sistemiyle yapabilirsiniz (ki sizin soylediginiz windowsOLD muhabbeti aslinda ayni system partition a ikinci isletim sistemini kurup boot.ini deki surenin 0 a cekilmesi durumu :)). ve ikinci sorunun cevabi... hayir format atmis olmazsin, USB den kurarsan, formatlayadabilirsin.. sana ve nasil kuracagina, nereye kuracagina bagli. formatlamak kurulum esnasinda yapacagin bir secim, illa formatlamak gibi bir zorunluluk yok artik windows kurulumlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar