Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 egzoz cift sekilde ayni tarz ama ortada bulunmaliydi boyle sol tarafta komik durmus. ic mekan malzeme kalitesi gercekten yerlerde. bir de onu 308 e cok benziyor tam onden bakinca, hani profilden. bence fiyatina gore cok gereksiz bir arac. bir de bu dizilerde zengin patronlarin cocuklarina bunu almasi cok sacma hani reklam flm tamam da yani adam m6 dan inip rcz binio bi tanesi, digeri carreradan inip rcz ye biniyor. hani goz var nizam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bence ic parca kalitesi kotu degil. fuarda incelemi$tim. her yer deri kapli. evet onden bakinca 308 ama fiyatina gore i$te. 72 liraya bu. istersan 150 liraya TT var rakip =P ya da 300 liraya carrera var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tt 150 oldu mu ya? en son 100 civarlarinda geziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 valla ikinci eli 100e de var 80e de. benim Erel'de gordugumun fiyati 69k euroydu. S line falan. belki TTSti ama tam hatirlamiyorum $imdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tts se vardir 150, ama baslangic fiyati 53 bin euro 0i dogus oto sitesinde. 2008 roadsterlari 80 e bile var sahiden. rcz alcana 75 e tt alirsin 80 e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Selam, TT var TTS var :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Spiegel said: tts se vardir 150, ama baslangic fiyati 53 bin euro 0i dogus oto sitesinde. 2008 roadsterlari 80 e bile var sahiden. rcz alcana 75 e tt alirsin 80 e. i$te ben de TT alacaktim gti almadan once, baya bi ara$tirdim ama sahipleri hakkinda kafamda soru i$aretleri olu$tu telefonda konu$tukca. ben de mi boyle olacagim diye almadim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 nolcak sahibinden, arabayi aldiktan sonra 1 daha gormezsin bile yuksek ihtimal. bence tt guzel otomobil ama daha guzelleri de yok degil o fiyatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 pug o araca 72+ fiyat çekerek muhteşem bi rocco rakibini öldürdü. o araç 50den başlayıp donanımla 65 70lere çıkıyo olaydı, çok ciddi fark yaratabilirdi satış rakamlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 rcz bence tip olarak gerçekten döver de kalite olarak scirocco hırpalar acımaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 scirocco her turlu daha iyi bence rczden tip de kalite de performans da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dün gördüm ben de bi tane yolda. güzel görünüyor araç ve artık üst sınıf avrupalı araçlar hariç göremediğimiz bir kalite kendini belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tek büyük farkları, rocco 3 kapı hatchback, rcz coupe. hatchback olması roccoyu daha basit ve mainsteam yapıyo golzerde, biraz daha islevsel olsun, o kadar da kullanıslılıktan odun verebilicek kadar radikal degilim veya paramı o kadar harcayamıyorum, havası yaratıyo. yoksa iscilik ve malzeme kalitesi olarak rczin farkla önde olacagini pek sanmiyorum. performans olarak da denk sayilirlar, surus deneyimi olarak rocco biraz daha iyi. 80 kusurluk 200 beygirlik hali ise, rocconun 1 lirayla buyuk firmalarca chiplenmis halinden daha iyi kesinlikle degil. fiyatlandırma fail yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Selam, Spiegel said: scirocco her turlu daha iyi bence rczden tip de kalite de performans da... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 paramecium said: Selam, Spiegel said: scirocco her turlu daha iyi bence rczden tip de kalite de performans da... Saygılar.canımsınız dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar