Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peugeot RCZ

Esh

Öne çıkan mesajlar

egzoz cift sekilde ayni tarz ama ortada bulunmaliydi boyle sol tarafta komik durmus. ic mekan malzeme kalitesi gercekten yerlerde. bir de onu 308 e cok benziyor tam onden bakinca, hani profilden. bence fiyatina gore cok gereksiz bir arac. bir de bu dizilerde zengin patronlarin cocuklarina bunu almasi cok sacma hani reklam flm tamam da yani adam m6 dan inip rcz binio bi tanesi, digeri carreradan inip rcz ye biniyor. hani goz var nizam var.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

tts se vardir 150, ama baslangic fiyati 53 bin euro 0i dogus oto sitesinde. 2008 roadsterlari 80 e bile var sahiden. rcz alcana 75 e tt alirsin 80 e.

i$te ben de TT alacaktim gti almadan once, baya bi ara$tirdim ama sahipleri hakkinda kafamda soru i$aretleri olu$tu telefonda konu$tukca. ben de mi boyle olacagim diye almadim acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

tek büyük farkları, rocco 3 kapı hatchback, rcz coupe.
hatchback olması roccoyu daha basit ve mainsteam yapıyo golzerde, biraz daha islevsel olsun, o kadar da kullanıslılıktan odun verebilicek kadar radikal degilim veya paramı o kadar harcayamıyorum, havası yaratıyo.

yoksa iscilik ve malzeme kalitesi olarak rczin farkla önde olacagini pek sanmiyorum.
performans olarak da denk sayilirlar, surus deneyimi olarak rocco biraz daha iyi.
80 kusurluk 200 beygirlik hali ise, rocconun 1 lirayla buyuk firmalarca chiplenmis halinden daha iyi kesinlikle degil.

fiyatlandırma fail yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...