Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Esh said: asdfd. daha önce ne kullanıyodun =P yani ne kadar sert olabilir diye düşünüyorum da. bi de nerede kullanıyosun? yannız senin arabadan sonra ne kullansan sert gelcek olm . ben alıyım cooper s sen pejo al deişe deişe kullanırız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hımm ne bileyim deneriz tabii bir iki defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ya ben hastasıyım cooper ın o yüzden alıyım istiyorum. tabii göründüğü gibi olmayabilir araba, bi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Esh said: ya ben hastasıyım cooper ın o yüzden alıyım istiyorum. tabii göründüğü gibi olmayabilir araba, bi bakmak lazım. Bende hastasıyım. Parçası biraz pahalıdır. Boyası ve kaportası çoook hassastır. Müzik sistemi pek parlak degil. sürüşü çok rahatsız ama genede performans herşeyi kapatıyor. Şimdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bende de külüstür bmw war, varsın parçası pahalı olsun çok koymaz da, diğer şeyler sıkıntı yaratabilir. hani boya işi de kaplama yaptırılır sorun yok, modifiye parçaları bol bol bulunuyor gibi. benim için önemli olan mekanik. yeni turbo motor güzel ama tiptronik vites yine sorunlu deniyor, o nedenle manuel düşünüyorum. ses sisteminde harman kardon opsiyonu var sanırım. ikinci el bakarken ona dikkat ederim. şimdiye kadar bütün arabalarımda yarı pro muzik sistemlerim oldu. alpine-focal-audison çalıştım genelde ama artık yoruldum. belki eski arabamın sistemini buna geçiririm, ön arka hoparlor boyutları nelerdir fikrin var mı? ikisi de 13" se kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bi de direksiyon pompası sıkıntısı R56da giderildi mi biliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Esh said: bi de direksiyon pompası sıkıntısı R56da giderildi mi biliyo musun? Bende direksiyon pompası ile ilgili bir sorun olmadı şu ana kadar. Hoparlör lerin boyutunu bilmiyorum açıkcası. Bende de sözüm ona işte 6 kolon filan var ama harman kardon altı kesmez. Mini nin son kasasının kronik problemleri bagaj tutamacı hemen bozuluyor ve cam tavanlar çok problemliymiş aklında olsun. Vites konusunda canavar gibi maşalah tü tü. Direksiyondan paso deiştiriyorum şuana kadar bi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 eski tiptronikler çok acıklıymış zaten ya, heryerde vites kutusundan ağlayanları görüyorum. Yeni motorda el atmışlar heralde tork konvertorune. bagaj tutamacı falan çok önemli değil de, cam tavan bozuluyosa kötü. açmıycaz demek ki sunroof u =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 elektrikli katlanır ayna ve sunroof kesinlikle almayın diyo arkadasım. mini one, mini cooper s ve simdi mini cooper jcw kullanıcısı olarak. aynası 8 kere degismis, sunrooftan da hep takırtı gelirdi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ikisi de olmayan cooper S yok yalnız ikinci elde asdf. ya otomatik ayna var ya komple açılır cam tavan. 2009 model araba alıcam ve 1 seneye kalmadan bozulacak cam tavanı. çıldırırım lan. 70 lira da veresim yok sıfırına üzgünüm.. s2000 alıp acılara son mu versem acaba bilemiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Benim araç r56 coopers cam tavan yok bende. Cam tavandan tıkırtı sesleri geldigi doğru. Aracın kendinden ara ara tıkırtılar geliyor. Elektrikli aynada şöyle komik bir şey var. Bazen 2 cm az açılıyor bakıyorum yanlış yerlere bakıyorum açıp kapatıyorum düzeliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Esh said: ikisi de olmayan cooper S yok yalnız ikinci elde asdf. ya otomatik ayna var ya komple açılır cam tavan. 2009 model araba alıcam ve 1 seneye kalmadan bozulacak cam tavanı. çıldırırım lan. 70 lira da veresim yok sıfırına üzgünüm.. s2000 alıp acılara son mu versem acaba bilemiyorum ki. Bence de. Herkesin acısına son ver :D Ama işte ondan sonra başkaları sana acı acı bakıp iç geçirecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bu saatten, bu yıldan sonra 70 lira falan verip s2000 alınmaz. kesinlikle gunluk arac degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 50 lira iyi hacı işte, fazla zorlamak istemiyorum açıkçası. s2000 hoşuma giden bi araba, ama günlükte kalp kırabilir tabi. Bir de yepisyeni cooper almak var , 5 yaşında s2000 almak var. cooperın şu kronik salaklıkları ürkütüyor beni. özellikle cam tavansız araba bulamadım, kesin bi girecek 1-2k , ayna çok önemli değil şimdilik. borusan garantisi 2 sene miydi ne, şansıma bozulursa garantiden tedarik ederim 1 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 softtop yazın iyi hoş ta kışın düşünücen bide. ileri geri gidemeyen bi koltuk, göt yerde, her daim kıça yapışan apaçiler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 rczler gelmiş.ilk kucuk sırlarda gördüm :) bu ara araba alma durumuma göre bakınıyorum.77-78 lira 0 ları alan veya test sürüşü yapan filan var mı ?.pejolardan nefret ederim ama bu fena gelmiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Softtop lafı geçmişken sorayım: zaten araç yıkatmak tembeli, pis bir insanım. Ancak benzinciden aldığım beleş yıkama fişiyle makinaya bi girip çıkıyorum. O makinalar da soft top üzerinde beklemiş kuş boku temizlemeye yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 makina arabanın boyasının azına sıcar. rcz de kesinlikle 75 kagıt etmez. nekadar guzel olsa da hala bi peugeot. roccoların daha dolusunun 65 70e geldigini dusunursek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 75 olan dandik olanı abi. 82 mi 83 mu ne iyisi. bi sittir dedim valla kendilerine. tasarımı falan güzel de 65ten fazla verilmez yani ayıptır. 79a en full 1.8turbo guiletta alabiliyosun ki, en iyi seçimlerden biri olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 boşu 55 lira olsa sciroccoyu cidden feci baltalayabilirdi, ama pricing fail ki vergi diliminden hede hödö denicek bi motor hacmi de yok. 1.6 hali ile böle yani. ötv indirimi zamanı c180k amg paketler bu fiyataydı lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 prozzak said: Acayip zıplıosn arabayla. esimde mini cooper var, S degil, flat run lastik ile. bozuk parayi falan birak, yolda salyangoz olsa onu bile hissedicem. gecenlerde dikiz aynasina bir de metal bir oyuncak asmis, duz yolda kaymak gibi yeni asfaltta bile araba ziplayacak birseyler bulabildigi icin tangir tungur yapiyordu, sinirlendim kopardim. o derecede direk yolu hissediyorsun. takoz gibi araba. ne anliyor millet bundan anlamiyorum. paraciklarima yazik oldu direk. gozunu seveyim 1 serisinin, bilemedim degerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Namessar said: prozzak said: Acayip zıplıosn arabayla. esimde mini cooper var, S degil, flat run lastik ile. bozuk parayi falan birak, yolda salyangoz olsa onu bile hissedicem. gecenlerde dikiz aynasina bir de metal bir oyuncak asmis, duz yolda kaymak gibi yeni asfaltta bile araba ziplayacak birseyler bulabildigi icin tangir tungur yapiyordu, sinirlendim kopardim. o derecede direk yolu hissediyorsun. takoz gibi araba. ne anliyor millet bundan anlamiyorum. paraciklarima yazik oldu direk. gozunu seveyim 1 serisinin, bilemedim degerini. :) cooper s' in keyfi ara hızlanmalar ve özellikle 2k -3k devir aralıgında egzost tan çıkan boğuk ses. Bunlar olmadıkça haklısın takoz bir araba. Keyif yapamazsın. Belin boynun tutulur. Uzun yola çıkamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 alfa mültiair var arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1546306944?bctid=602746402001 bunu alın hahaha, sonunda adam çıkamadı arabadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 pejoya para verilmez. arkadaş typer la kapışıyor demişte hayal görüyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar