Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peugeot RCZ

Esh

Öne çıkan mesajlar

prozzak said:

KHaRoN said:

Kaydi derken?

Episode 1 le başladım. Episode 2 hatalı çıktı. Episode 3 episode 2 çıktı ve hep aynı şekilde sürdü. Episode 7 yi izledim dün Ferrari 599 filan aslında episode 6 o. Kaymadan kastım bu

finalgear.com dan takip etmeni oneririm. 5th gear ve topgear in counter ve release leri bulunuyor. rss feed kullaniyorsan daha da rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

bugun arabanın içini de inceledim. scirocco halt etmiş abi, komple deri konsol falan. baya iyi arabanın içi, jantlar 19" falan. eğer 65e falan gelecekse türkiyeye bence iki araba kıyaslanamaz. o derece iyi işçilik var arabanın içinde. ama tabi baz versiyonu fiyatı olabilir o, ekstra ekledikçe fiyatı kaça çıkar bilinmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

bugun arabanın içini de inceledim. scirocco halt etmiş abi, komple deri konsol falan. baya iyi arabanın içi, jantlar 19" falan. eğer 65e falan gelecekse türkiyeye bence iki araba kıyaslanamaz. o derece iyi işçilik var arabanın içinde. ama tabi baz versiyonu fiyatı olabilir o, ekstra ekledikçe fiyatı kaça çıkar bilinmez.
işçilik mi malzeme kalitesi mi.

hemen savunurum arabamı.
sciroc da deri konsol

gecen yaz aldım aracımı, 54bin tlye, ve iddia ediyorum daha iyisi olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

aga bi bak iki arabanın içine, sonra konuşalım =) arabanın her tarafı deri, tavan karbon bilmemne baya güzel ya. inanmayacağınız kadar kaliteli parçalar.

ama ama..

gerizekalı gibi fiyatı lüks segmente konumlandırmışlar , sonu EOS gibi olur. ya arabanın ingilterede bile baz fiyatı 20k gbp, orda da eşşek gibi vergi var.

72k nedir ya. yuh ki ne yuh. ful versiyonu da 80 lira olacakmış, bak seen..

yok katılıyorum scirocco o fiyata alınacak en iyi araba felan heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...