Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 synthesizer said: tt ile bile kapisamaz. onden ceker 215 beygir, ki sifir yuzu olsa olsa 6.8 saniye falan olur pejoda. ttler de önden çeker quatro fazla yok piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 prozzak said: KHaRoN said: Kaydi derken? Episode 1 le başladım. Episode 2 hatalı çıktı. Episode 3 episode 2 çıktı ve hep aynı şekilde sürdü. Episode 7 yi izledim dün Ferrari 599 filan aslında episode 6 o. Kaymadan kastım bu finalgear.com dan takip etmeni oneririm. 5th gear ve topgear in counter ve release leri bulunuyor. rss feed kullaniyorsan daha da rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bugun arabanın içini de inceledim. scirocco halt etmiş abi, komple deri konsol falan. baya iyi arabanın içi, jantlar 19" falan. eğer 65e falan gelecekse türkiyeye bence iki araba kıyaslanamaz. o derece iyi işçilik var arabanın içinde. ama tabi baz versiyonu fiyatı olabilir o, ekstra ekledikçe fiyatı kaça çıkar bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 oha ya 72.000den başlayan fiyatlarla.. teşekkürler pejo, teşekkürler türkiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Esh said: bugun arabanın içini de inceledim. scirocco halt etmiş abi, komple deri konsol falan. baya iyi arabanın içi, jantlar 19" falan. eğer 65e falan gelecekse türkiyeye bence iki araba kıyaslanamaz. o derece iyi işçilik var arabanın içinde. ama tabi baz versiyonu fiyatı olabilir o, ekstra ekledikçe fiyatı kaça çıkar bilinmez.işçilik mi malzeme kalitesi mi. hemen savunurum arabamı. sciroc da deri konsol gecen yaz aldım aracımı, 54bin tlye, ve iddia ediyorum daha iyisi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 aga bi bak iki arabanın içine, sonra konuşalım =) arabanın her tarafı deri, tavan karbon bilmemne baya güzel ya. inanmayacağınız kadar kaliteli parçalar. ama ama.. gerizekalı gibi fiyatı lüks segmente konumlandırmışlar , sonu EOS gibi olur. ya arabanın ingilterede bile baz fiyatı 20k gbp, orda da eşşek gibi vergi var. 72k nedir ya. yuh ki ne yuh. ful versiyonu da 80 lira olacakmış, bak seen.. yok katılıyorum scirocco o fiyata alınacak en iyi araba felan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bundan iyisi olamaz derken 54kya zaten. scirocun boşuydu o, ki boşta gene 17 jant, deri suet karısık koltuk, deri konsol, fonksyonel direksyon, dual klima, yokus asistanı zart zurt standart. bir diger detay ise yol performansi. test drive yaptın mı bilmiyorum ama sciroc gercekten basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 sciroc da cok tipsiz be o civarlarda alınabilcek güzel bi araba yok mu ya sıfır spor . 50.000 civarında .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 cooper kenk asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 70bin civarları oluyo cooper tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 asda olm oda kendime ihanet olur neyse artık ikinci el bakcaz o zaman bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Noyanh said: sciroc da cok tipsiz be o civarlarda alınabilcek güzel bi araba yok mu ya sıfır spor . 50.000 civarında ..carpılırsın ayrıca. git daihatsu copen falan al sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 abi arkasını begenmiyom ben ya onun ondan herhalde sanırsam .. bana öle geliyor .. tabi arabayı 6 ay sonra falan alıcam o zaman tekrar bir gözden geçirmek lazım . hersey istediğim gibi olsunda bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 çiçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bi de yeni A3 oldu ya scirocco herkesin altında felan, onun da yarattığı bir psikolojik baskı var tabi. bunu chipleyince 200hp felan görüyolar, deneyen var mı ne oluyo dsg lide falan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 superchipsli benimki, 97 oktanla 200 civarı bişey, manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ABT modifiyeli var bi tane sahibindende, viper yeşili. o pek güzel mesela. direk albenisi var ama 2. eli 65 lira mı ne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abt garantili marantili diye pahalı. yatırım o zaten hah. gidip bayiiden alınamadıgı, siparis vermek gerektigi icin fiyatlar karaborsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yeni seriler ne zamana geliyo acaba? sene sonuna mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 scirocconun mu? 2012den once gelmez yeni kasa. seriler de agustostan agustosa degisiyo iste. simdi keyless go vs falan eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kasa değişimi değil ya, bahsettiğim 2011 modeller felan. hani passatlarla birlikte mi getirirler acaba diye düşündüm de, direk ağustosta geliyor olabilir. amaan cooper s alır geçerim uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Rahatina düşkünsen cooper s tavsiye etmiyorum. 6 ayda boyun bel ne kayması varsa hepsini yaşıcam az kaldı. Anlamsız sert bi araba hele ki Runflat lastik ve 17' jant varsa işin ve işim çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 asdfd. daha önce ne kullanıyodun =P yani ne kadar sert olabilir diye düşünüyorum da. bi de nerede kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Daha önce golf 4 kullanıyordum. Genel güzargahım Arnavutköy > Tem' den Kavacık. Kavacık - Göztepe. Ne kadar sert olabilir sorusuna gelince yerde: yola bozuk para koy hissederim o derece. Test sürüşü yapmadan alma derim veya 16' jant varsa al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Acayip zıplıosn arabayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar