Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bir kere sen o erkeğin problemini daha onla çok yakınlaşmadan öğrendiysen o erkek bir kaç sayfa önce koyduğum tunçtan farksız, günün çeşitli vakitleri farklı farklı yönlere doğru "ben çok zor bi insanım" diyerek geçiren bir insandır, dolayısıyla tunçtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 topik sahibinden ses yok. yine tekilalarla haşır neşir herhalde. yolun yol değil bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Yok abi benim için düzelsin bekliyo kızlar düzelmeyince çocuk kötü oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dit not: "ben çok zor bir insanım" sembolik bir cümle. problemli bir insan olduğunu belirtecek herhangi bir cümle de aynı görevi görür. ek olarak zaten güçlü ve sağlam bir karakteri varsa problemli bir geçmişi olduğunu anlaman çok zor olur. kısa bir sürede anlıyorsan problemli bir geçmişi olduğunu bu tunç olduğundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bunun büyümüş versiyonu iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 said: problemli erkek = problemli ve ona katlanan güçlü karizmatik erkek problemli erkek= yasadiklarindan tecrübe kazanmis güclü erkek aka olgunlasmis erkek daha cok. ama arkadaslarin kastettigi daha cok problemli ve problemlerinin hincini karsisindan cikaran tip erkek. ''pic-serseri'' yani. ki onlar olgunlasamamis olanlar kategorisine giriyor. yani sadede gelirsek, problemli degil olgun erkek tercih edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ufak bir araştırma sonucu büyük halide bu imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o da var benim dediğindiğim sınıfa giriyor ama hepsini oluşturmuyor. bir de aynı sınıfta yaşadığı problemli geçmiş üzerinden imaj yaratmaya çalışan zararsız ama can sıkıcı tunçlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 nihan tüm dertlerine çare olur bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 said: ek olarak zaten güçlü ve sağlam bir karakteri varsa problemli bir geçmişi olduğunu anlaman çok zor olur. kısa bir sürede anlıyorsan problemli bir geçmişi olduğunu bu tunç olduğundandır. niye zor olsun, iliski yasadigin insanla paylasirsin bunu, dertlesirsin. bir gecmisine bakarsin bir de su anki haline. sonra kiyaslarsin evet böle bisiler yasamis ama su an olgun. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 TanitciReklam said: bunun büyümüş versiyonu iyidir serpilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o cocuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 işte çok zor olurdan kastım zaten uzun bir ilişkiye girip bir süre o ilişkiyi devam ettirmek. yani az çok anlarsın zaten böyle durup dururken alakasız bir anda söylüyorsa tunçtur. ama muhabbet onu söylemeye itiyorsa daha normaldir. ha çok tanımıyorsa geçiştiredebilir ama senle uzun bir ilişkisi varsa geçiştirmeyip söylemesi daha normal. zaten söyleme tarzından da bu olayı atlatıp atlatamadığını anlamak mümkün olur. bu durumda değerlendirme karşıdakine kalmış. 5 sene önce olmuş trajik bir olaydan hala sanki hayatını büyük ölçüde etkiliyormuş gibi konuşuyorsa o iş yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bir arka sayfada resmini koymuştum ben zaaten vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tabi ki. bi de ''bak güzelim .. (güzelim kritik kelime) topum zamaninda insaata....'' diye baslayan giris cümleleri kullaniyorsa her daim, ve hep üstüne basa basa anlatiyorsa her seferinde ey vah yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Yine mi konu sapmış serhat ya, neler dönüyo böyle paticik de.. Konuyla ilgili olarak ise, kızların serseri tipli erkeklere olan sempatisini bir türlü anlayamadım, fakat bi süre sonra onlardan bi b.k olamayacağını anlayıp kuyruklarını bacaklarının arasına sıkıştırıp geri dönmeleri.. deyim yerindeyse "Priceless". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 iyi de bu konuyla ilgili değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 konu bitti bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yeni konu açtım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 vaniLLe said: o cocuk.. stalker much? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 anlaşıldı kızı seviyosun, çok seviyosun, hatta bunu kıza fazlasıyla belli etmişsin aşıksın, fakat kadınlar erkekleri kendilerine aşık ettikten sonra onlardan sogurlar. kız babasının yaşadıklarını sadece bahane etmiş, heralde daha önce de kafayı bu şekilde dagıttın ki kız artık sana güvenmior ve bu hallerinden de hoşlanmıyor, sevgisi az, aksi olsaydı herşeye ragmen yanında olurdu.. sen acını hafifletecek cümleler duymak istiyosun ama o acı yaşanmadan geçmez, dibe batıcaksın ki yüzeye çıkabilesin, ama önce ayrılıgı kabullenmen gerekir ki, umut insana en büyük acı verendir ayrıldıktan sonra. o yokken hayatını nasıl yaşıyorsan aynen öyle yaşamaya devam edeceksin. ben ayrılık acısı gibi durumlarda içkiye falan karşıyım, çünkü hiç bişeyi iyileştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 said: fakat kadınlar erkekleri kendilerine aşık ettikten sonra onlardan sogurlar. tabi canim. hatta ciftlestikten sonra öldürürler onlari karadul gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ben yanımda artık vuvuzela ile gezeceğim. Böyle canım mı sıkıldı, moralim mi bozuldu. Çıkarıp baouuuvvvvviıuuuu deyu çalacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 sevgili lav, eğer ayfonun olsaydı bu vuvuzela aplikasyonunu indirir ve dilediğin zaman BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZlatabilirdin. bu da ayfonun getirdiği yüce özelliklerden birisidir; kullanıcının isteklerini değerlendirmek. vuvuzela, o da ayfonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 3 gün sonra yeni bir Aslı bulduğunda geçecek tipten bir acıya benziyor. Şu birkaç günü atlatmaya bak, sonra çoğu şeyi unutacaksın büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar