Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayrıldı(k)

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

olitere said:

vaniLLe said:

olitere said:

şimdi kafama takılan soru var anladıysanız cevaplayın. Kız ayrıldıktan sonra neden napıyorsun diye ağlıyarak çocuğu arıyor ve beraber koltuğa uzanıyorlar sonrada burda olmamalısın diyor.Yeni bir kız bulucaksın onunda haberi olucak varya nasıl köpek gibi pişman olur.

ictigi icin.
galiba.
burda loop var sende farkettin ,ben kızların ayrıldık ama benim içinde zordu alışana kadar arıcam seni tribine bağlıyorum

ha eed beraber koltuga uzanma kismini atlamisim.
da yazik abi size =P kaprisli türk kizlarindan herseyi kaprise, tribe baglamaya baslamissiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim anladığım kadarıyla aslı zaten kafasına koymuş ki, bu durumda senin için bu kadar endişelense gerçekten seni bırakmaz üstüne titrerdi..

bence yapılacak bişey kalmamış, bi de anladığım kadarıyla dominant bi hatun "git yat zıbar" şeklinde fırça attığına göre..

üzgünüm dostum senin yapabileceğin tek şey başka limana demir almak.. üstüne gitmen onun için kendini hırpalaman pek sonuç vermez gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zaman geçince bu kadar darlandığın zamana üzülürsün anca, onu bi önce söyleyeyim.

bunun çözümü basit.
bir kere olay taze yakın arkadaşlarının hepsine anlat çünkü gördüğüm kadarıyla öyle içinde tutabilen birisi değilsin.çünkü konuşasın var görüyorum.tamam, anlattıktan konuyu irdeledikten sonra bir daha hiç konuşma. çünkü konuştukça acın taze, olay gündemde kalır. devamlı güncelliyosun çok çirkin.konuşmamak bahsetmemek en iyisi.

buna ek olarak, en önemli yapman gerken ikinci şey ise yakın arkadaşlarınla güçlerinizi birleştirip voltranı oluşturman. şuan tek başına kalmamalısın. git bir arkadaşına kal birkaç gün. gündüzleri evde oturma, çık sahile git dolaş ama bir arkadaşınla.sakın sakın tek gezme.
ya inan bana basit gibi görünüyor ama o kadar etkilir birşey ki şu.

ama habire buluşup buluşup içip alkolik olma.mesela kendıne yeni bir aktivite benimse. ve ona yoğunlaş. açık hava sinemasına gidin, arkadaşlarınla adaya git, yakın yerlere bikaç günlüğüne tatile git.çok iyi gelir emin ol.

zaten birkaç ay geçsin anlicaksın kız yok yere ayrılmış senden sen de özür dilemişsin falan. hani birşey yaparsın vicdan azabı çekersin aylarca üzülürsün gider ama bunda kendini suçlamanı gerektirecek birşey yok.

sen bu iki dediğimi yap.
inan bana herşey çok daha güzel olacak, üzülme.
aşk acısı falan geçici şeyler daha önemli acılar var hayatta.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle olmayabilir de, bu kadar önyargili olmayin.
insanin yapisiyla karakteri ile alakali birsey bu, kimisi daha rahat olur güven sorunu cekse bile, bunu dile getirmez her gün.
ama zamana birakir vs.
bu kizcagiz da böyle reaksiyon göstermis duruma.
herkes herkese güvenecek diye birsey yok. lönk diye güvenmemek en iyisi, ama bunun tribini yapmak da tabi caiz degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...