mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Netcafe said: Gece kafama esti arkadaşımı aradım içelim takılalım içim fena diye tamam dedi geçtik bunlara 4 şişe tekile falan içtik hani kısaca bokunu cıkardık kusuyoruz miğdemiz rahatlasın diye içip gene kusuyoruz falan iğrençlikte son noktadayız. ben olayda degilim, 4 şişe tekila mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Netcafe said: .Dün kendisine babasının ona yaşattığı acıyı tekrar yaşattığımı ve sabaha kadar aynı şeylerin bana olduğunu düşündüğünden dolayı korktuğunu ve acısını çektiğini söyledi biraz ara verelim falan dedi, ulan hadi bahane arıyorsun tamamda, hiç mi kafa yormazsın ya. bu ucuz bahane, küfür kabul edilip bir dayak atılmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 pogodi said: aslı bahane aramış +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 nihan sana aşık.aslı önünüzü açmış anlamadınmı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Get over it hocam nefret ederdim bu cümleden ama gerçek.Asıl şunu anlaman lazım anlattığın durumda herşeye cevab hazır ise o ilişkide sana uzanan birşeyler yok demektir çünkü aşık ve seven insan herşeye cevab verir,karşındakini kırmadan uzaklaştırmak isteyen kız versiyonu şuan okuduğum.Think yourself be cleaver and move on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 http://fizy.com/#s/1aip0d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Harbi 4 şişe tekila içemez 2 insan, tekila şişesinde bira mı içtiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 LastManStanding said: nihan sana aşık.aslı önünüzü açmış anlamadınmı hala nihan seni öyle seviyo ki gitmis aslıyı darlamıs tehtid etmis, aslı da zorla istemeye istemeye seni nihana vermek icin ayrilmis senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Tenekeadam said: Harbi 4 şişe tekila içemez 2 insan, tekila şişesinde bira mı içtiniz? içilir ya niye içilmesin, kusup kusup tekrar içtik diyo, 3 4 saatte içilir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ben bi gecede biriyle 4 şişe tekila içsem sabah sadece odada sadece 3 şişe bulursunuz. tıbbi müdahale gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 İçki içmeyin içirmeyin güzel bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 şüphesiz onda bazı iyilikler de vardır. Ama kötülükleri, iyiliklerinden fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 2 kişinin 4 şişe tekilayı 3-4 saatte içebileceğini iddia etmek,alkol dinamiklerini bilmediğinizi kanıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Sadece ilk mesajın tamamını üşenmeden okudum. Öncelikle geçmiş olsun, umarım rahat atlatırsın bu durumu. Sadece sarhoş araba kullanman bile o kız için yeterli bir ayrılık sebebi ve zaten kızda bir soğukluk varken onu yapman bitiren etken olmuş, yapacak bir şey yok artık. Bence yaşadıklarından ders almalısın ve karşısındakinin en hassas noktasını deşecek şeyler yapmamalısın bir daha. Bi de bundan sonra bir başka kız arkadaşın öyle soğuklaşırsa falan bi anda, git direk konuş hiç uzatmadan, çekinme de zaten az görüşüyoruz diye, olacağı varsa erkenden olsun yada kurtarabileceksen kurtarırsın zaten. Dengesiz bu kızlar ya, sorunlular da baya kafalarını saçmasapan şeylere takıyorlar. Biz çok rahat yaşayıp dalgınlıkla sıradan hareketler yaparken onlar her hareketimizin arkasında bir şey ararlar, kendilerince bulurlar bize de söylemezler kendilerine eziyet ederler. Sonra tamamen masumken kafalarında suçlu olduğun için sana da eziyet etmeye başlarlar vs. Ben demiyorum geçen görüştüğüm bi kız arkadaşın itiraflarından bir parça bi de bu sdfdsf Neyse kısaca çok geçmiş olsun, umarım yaşadıüğın güzel şeylerle birlikte bu olaydan gereken dersleri de alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ayrıca ne kadar değişik insanlar var, azıcık empati kursanız o kız için onun gerçekten ayrılık sebebi olduğunu anlayabilirsiniz çok zor değil. Babası öyle bir şey yaşamış bir kız için hiç de ucuz bahane değil. Belki benzer bir durumdaki kızla çıkmış olduğum için daha iyi anlıyorum ama cidden hani ben kızın yerinde olsam ben de gayet kıçına tekmeyi basarım o yaşadıklarımı bilmesine rağmen leş gibi sarhoş araba kullanırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 gecen arkadaslarla 28 sise tekila ictik, sonra sevgilimden ayrildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 dayasaydın beyaz ölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 o hirsla 35 sise daha icmisiz. kustuk kusmuklarimizi fln yedik sonra bi daa ictik. cok iceriz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 wat? en son anladıgım şey tekila içtiğinizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 said: bunlara 4 şişe tekile falan içtik hani kısaca bokunu cıkardık kusuyoruz miğdemiz rahatlasın diye içip gene kusuyoruz falan iğrençlikte son noktadayız. bu ne lan. liseli misiniz? kiz hakli, götü basi dagitan ''sorumsuz'' gözüken insandan herkes sogur. bi de father issues girerse isin icine double kill olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 said: Aslı biz ilişkiye başlarken bile bana güvenmediğini ve önceki yaşadıkları yüzünden bana uzun süre güvenemiyeceğini söylemişti of sene 2010 hala bu tripleri atanlar var mı bir ilişkiye başlarken? bana en son lisede atmışlardı buna benzer bir tribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bi üstteki mesajı okudum her şey anlam kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 trip değilde ardeth bahane denebilir.koçum sen beni sev bende bu arada etrafa bakınıyım olmazsa devam eederiz şeklinde bişi yaratmak istemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ardeth said: said: Aslı biz ilişkiye başlarken bile bana güvenmediğini ve önceki yaşadıkları yüzünden bana uzun süre güvenemiyeceğini söylemişti of sene 2010 hala bu tripleri atanlar var mı bir ilişkiye başlarken? bana en son lisede atmışlardı buna benzer bir tribi +1 OH WAIT... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 trip degil ki abi bu, cogu insan herkese güvenemez kolay kolay. en iyisi de odur zaten. o sadece bunu acik acik dile getirmis. normal yani eski iliskilerinde bi takim seyler yasadiysa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar