Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayrıldı(k)

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Netcafe said:

Gece kafama esti arkadaşımı aradım içelim takılalım içim fena diye tamam dedi geçtik bunlara 4 şişe tekile falan içtik hani kısaca bokunu cıkardık kusuyoruz miğdemiz rahatlasın diye içip gene kusuyoruz falan iğrençlikte son noktadayız.

ben olayda degilim, 4 şişe tekila mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Netcafe said:

.Dün kendisine babasının ona yaşattığı acıyı tekrar yaşattığımı ve sabaha kadar aynı şeylerin bana olduğunu düşündüğünden dolayı korktuğunu ve acısını çektiğini söyledi biraz ara verelim falan dedi,

ulan hadi bahane arıyorsun tamamda, hiç mi kafa yormazsın ya.

bu ucuz bahane, küfür kabul edilip bir dayak atılmalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Get over it hocam nefret ederdim bu cümleden ama gerçek.Asıl şunu anlaman lazım anlattığın durumda herşeye cevab hazır ise o ilişkide sana uzanan birşeyler yok demektir çünkü aşık ve seven insan herşeye cevab verir,karşındakini kırmadan uzaklaştırmak isteyen kız versiyonu şuan okuduğum.Think yourself be cleaver and move on.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece ilk mesajın tamamını üşenmeden okudum.

Öncelikle geçmiş olsun, umarım rahat atlatırsın bu durumu.

Sadece sarhoş araba kullanman bile o kız için yeterli bir ayrılık sebebi ve zaten kızda bir soğukluk varken onu yapman bitiren etken olmuş, yapacak bir şey yok artık. Bence yaşadıklarından ders almalısın ve karşısındakinin en hassas noktasını deşecek şeyler yapmamalısın bir daha. Bi de bundan sonra bir başka kız arkadaşın öyle soğuklaşırsa falan bi anda, git direk konuş hiç uzatmadan, çekinme de zaten az görüşüyoruz diye, olacağı varsa erkenden olsun yada kurtarabileceksen kurtarırsın zaten. Dengesiz bu kızlar ya, sorunlular da baya kafalarını saçmasapan şeylere takıyorlar. Biz çok rahat yaşayıp dalgınlıkla sıradan hareketler yaparken onlar her hareketimizin arkasında bir şey ararlar, kendilerince bulurlar bize de söylemezler kendilerine eziyet ederler. Sonra tamamen masumken kafalarında suçlu olduğun için sana da eziyet etmeye başlarlar vs. Ben demiyorum geçen görüştüğüm bi kız arkadaşın itiraflarından bir parça bi de bu sdfdsf

Neyse kısaca çok geçmiş olsun, umarım yaşadıüğın güzel şeylerle birlikte bu olaydan gereken dersleri de alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca ne kadar değişik insanlar var, azıcık empati kursanız o kız için onun gerçekten ayrılık sebebi olduğunu anlayabilirsiniz çok zor değil. Babası öyle bir şey yaşamış bir kız için hiç de ucuz bahane değil. Belki benzer bir durumdaki kızla çıkmış olduğum için daha iyi anlıyorum ama cidden hani ben kızın yerinde olsam ben de gayet kıçına tekmeyi basarım o yaşadıklarımı bilmesine rağmen leş gibi sarhoş araba kullanırsa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bunlara 4 şişe tekile falan içtik hani kısaca bokunu cıkardık kusuyoruz miğdemiz rahatlasın diye içip gene kusuyoruz falan iğrençlikte son noktadayız.

bu ne lan. liseli misiniz?

kiz hakli, götü basi dagitan ''sorumsuz'' gözüken insandan herkes sogur.
bi de father issues girerse isin icine double kill olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...