Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağlıorum yardım edin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Llama, 13 Ağustos 2004 13:00 tarihinde demiş ki:
bence degıstırme bırak kızı hayat daha onemlı calıs kas

Ne yani simdi oturup kafa kaldirmadan beyin patlatmak beyaz kagit uzerindeki simgelerden anlam cikarmaya calismak hayatta sevdiginle yasamak degilmi?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
dönem zaten sene için sınıf değişikliklerine bağlı olarak değişir olmazsa ailen gidip konuşur. Ama bence ayrı dönemlerde olmanız daha iyi bir çok nedenden dolayı ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
lol dersane bu devlet okulu değil. değiştirirler.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 13 Ağustos 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
en kolayi, kendi doneminden bir sevgili bul.. hem rahat edersin, hem de oss yari$indan 1 ki$iyi otomatikman elemi$ olursun..

zhuah yarıldım :D[signature][hline]The Untouchable
Mesaj tarihi:
sevgililer aynı sınıfta olunca başarı düşer diye bi kanı var da bence tam tersi olur. birbirlerine rezil olmamak için kasarlar kendilerini heh. şahsen ayrı şubede hoşlandığım bir kız arkadaşım vardı. her şubeye asılan ilk 100 listesinde beni gördüğünü söyleyince paso ilk 100 den çıkmamak için kasmıştım heh.
Mesaj tarihi:
bence deiştirme konsantasyon amacıyla hele aynı sınıfa düşerseniz birbirinizi yakarsınız yazık edersiniz kendinize hiç gerek yok dersane çıkışı buluşun!
tabi ilişki senin hayat senin ayaralayabilirsen 2sini çokda güzel olur[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya kasıp sınıf yükselsem bile dönemi değiştiriyolar mı ki..
bi de burakla aynı sınıfta olma ihtimali zaten yok o beşiktaş şubesinde ben kadıköy sorun orda.. bari dönemlerimiz aynı olsun dioduk ama ben sabahçı başlıorum o öölenci..
bu arada amerikaya yollamışsın kendercik allah kavuştursun
Mesaj tarihi:
aynı şubede değilsiniz okadar sorun olmaz hatta iyi olur aynı dönemde olmanız ailenden biri konuşsun sorun çıkarmazlarda bütün haftasonlarınıda harcamamanı tavsiye ederim.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
İlahi tecelli bu yönde tecelli etmiştir... İlişkiniz güzeldir. Velhasıl güzel olana ne denir allah nazardan saklasın denir.. İlişkinize nazar değmiştir...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
Umut denen şey umutsuzluk korkusu, inanç denen şey yokluğun duygusu
Mesaj tarihi:
ağla ağla açılırsın.......:horace:

Not:Şimdi öle alakasız oldu bu adam konuyu okumadan mı atıyor mesajları diye hedehödö edilmesin...okuyoruz herhald.[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...
Mesaj tarihi:
allah daha büyük sorun vermesin diceine sorun mu bulamadın diosun ya..
ne yani tren kazasında x..i kaybettim mi deseydim ofh ya bana kıl mısın sen?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Hayır...
Allah mallah gibi bir hede'de çıkmadı ağzımdan yukarıda görüldüğü üzere.
Tren kazasıylada alakası yok bunun.
Şimdi sevgilin'i fas'a sürseler anlayacam.
Seni fas'a sürseler anlayacam.
Ama "birimiz sabah birimiz öğlenci ne yapacaz biz ühü ağlıyorum" gibi bir soruna ağlamak kadar mantıksız ve sebepsiz birşey görmedim ben.
N'olacak yani?
Sen sevgilini dershane'De göremeyeceğin için mi üzülüyorsun yoksa sabahçı olup karga bokunu yemeden kalkacağına mı üzülüyorsun?Önce buna bir açıklık getir.

Hayat dershane değil be kardeşim.
Manyak mısınız.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
hayat dersane deil ve 1 senem de hayatım deil ama sonuçta 1 sene uzun bi zaman dilimi benim için onsun olmak istemiorum.. ayrıca ne fasa sürmesi azından yel alsın(:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
E işte?
Sadece dershane'de mi birlikte oluyorsunuz siz?
Yani ona bakarsan benim kız arkadaşım dershaneye gidiyor, ben gitmiyorum.
Sen en azından çıkışlarında görücen.
BEN HİÇ GÖREMİCEM.
ÜHÜÜHÜHÜHÜHÜ.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
Ben başka markete(market ne ya :)) gidiyorum, kız arkadaşım başka, ühühü.

Ben sevgilimle elele alışveriş yapmak istiyorum. Babama söylüyorum taşınalım diye hayır diyor. Hiç halden anlamıyor nolcak.
böhüehü[signature][hline]Fecondation under control of the King
  • Yeni Oluştur...