Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulgaristan'da turkcell kullanımı

Tokasra

Öne çıkan mesajlar

Roaming'de kullanacaksın hattını. Oldukça fazla masraf çıkartır. Hatta sen arandığında da sende patlayacak falan. Aciliyet ve önem arzeden konuşma ve mesajlaşmalar dışında sakınmaya çalış telefonu kullanmaktan. Ayrıca telefonunda otomatik olarak internete bağlanıp bir şeyler yapan (mail kontrolü gibi) şeyler varsa onları da kapat.

Bedava dakikalarını da kullanamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler bilgiler için

Yalnız bir iki haftalığına yurtdışına çıkan iki arkadaşla konuştum biri almanyaya biri ingiltereye gitmişti, ikisi de kullanabildiklerini söylediler, hatta bedava dakikaları bile kullandıklarını söylediler.

Neyse artık deneyip görücem hepiniz tekrardan sağ olun

Luv ya paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Bedava dakikalar ile ilgili olarak tereddüte düşürdün beni şimdi. Kendi deneyimlerimi de hatırlayamıyorum çok uzun süredir kontörlü hat kullandığım için.

Ama bahsettiğin bedava dakikalar aynı operatörü kullanan insanlar arası değil mi zaten? Operatörüne çok daha maliyetli olan roaming sırasında sana bu badava dakikaları kullandırtması mantıken de çok makul gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o durum şöyle;

bi kere hattın faturalıysa açtırıyosun hiçbişi yapmadan,kontörlüyse kredi kartı numaranı vermen lazım.(aveada)

onun haricinde yurt dışında nereye gidersen git,telefonunla zaten oradaki bi operatörü seçeceksin,o operatör üzerinden görüşeceksin. dolayısıyla bg'de oranın operatörünü seçip konuşcan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...