Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bu gece yolculuk var da bulgaristana, daha önce hiç denememiştim, geçenlerde hattımı yurtdışına açtırdım, sorunsuz kullanabilir miyim bg'de? bi de mesela bedava dakikalarım falan varsa onları kullanabilir miyim yoksa ücretten düşer mi ? teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 hattı açtırırken turkcelle sorsaydın bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 mesajla açtırdım. mesaj gelmişti hattınızı yurtdısında kullanmak ister misiniz falan diye, ona cevap verip açtırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 gene de arayıp şeyet, sonra sen yurtdışında konulmuşsun olm diye çarşafa basmasınlar faturayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 roaminge açıosun sanırım, hocam dikkat et fena girmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Roaming'de kullanacaksın hattını. Oldukça fazla masraf çıkartır. Hatta sen arandığında da sende patlayacak falan. Aciliyet ve önem arzeden konuşma ve mesajlaşmalar dışında sakınmaya çalış telefonu kullanmaktan. Ayrıca telefonunda otomatik olarak internete bağlanıp bir şeyler yapan (mail kontrolü gibi) şeyler varsa onları da kapat. Bedava dakikalarını da kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Teşekkürler bilgiler için Yalnız bir iki haftalığına yurtdışına çıkan iki arkadaşla konuştum biri almanyaya biri ingiltereye gitmişti, ikisi de kullanabildiklerini söylediler, hatta bedava dakikaları bile kullandıklarını söylediler. Neyse artık deneyip görücem hepiniz tekrardan sağ olun Luv ya paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 kullanabılırsın ama tr dekı operatorun onların ekıpmanını kullandıgı ıcın kıra verıyor bu yuzden daha pahalıya gelıyor olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bedava dakikalar ile ilgili olarak tereddüte düşürdün beni şimdi. Kendi deneyimlerimi de hatırlayamıyorum çok uzun süredir kontörlü hat kullandığım için. Ama bahsettiğin bedava dakikalar aynı operatörü kullanan insanlar arası değil mi zaten? Operatörüne çok daha maliyetli olan roaming sırasında sana bu badava dakikaları kullandırtması mantıken de çok makul gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 o durum şöyle; bi kere hattın faturalıysa açtırıyosun hiçbişi yapmadan,kontörlüyse kredi kartı numaranı vermen lazım.(aveada) onun haricinde yurt dışında nereye gidersen git,telefonunla zaten oradaki bi operatörü seçeceksin,o operatör üzerinden görüşeceksin. dolayısıyla bg'de oranın operatörünü seçip konuşcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Suark said: kullanabılırsın ama tr dekı operatorun onların ekıpmanını kullandıgı ıcın kıra verıyor bu yuzden daha pahalıya gelıyor olay yazulmuş zaten bu ilave etmiş olduk :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi deneme bence cok paran yoksa.orda hatlar gayet ucuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 vodafone olsaydı uygun yine diğerlerine bakaraktan.kullanabilirdin bulgaristan'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Hattın Turkcell'se ülkeye girdiğinde sana mesaj atıyo zaten tarifeni, kullanıp kullanamıyacağın şeyleri falan. Hatta türk konsolosluğu numarası da geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar