Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knights Of the Temple son bölüm


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Burasını geçmek imkansız gibi.
Biraz taktik verebilecek var mı

said:
karakedi demiş ki:
Bilgisayar Oyunları Bölümünde Konu Başlığı açılımı:
her oyun tek bir konu başlığı altında tartışılamaz, herkes takıldıgı bir yeri veya diğer konu başlığında konuşmayı istemediği bir noktayı yeni bir konu başlığı açarak konuşmakta serbesttir. alan moderatorlerimizin bu bölümün gerçeklerini göze alarak yeni formata uygun davranacaklardır.
[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
evet


[Bu mesaj Deep-Night tarafından 11 Temmuz 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son bolum dedigin yer hani buyucunun summon ettigi yaratiklari kesince buyucuye 1 kere vurma hakkin doguyor. o bolum mu ?
eger oysa bende o bolumdeyim. dun azdaha bitiriyodum salaklıgım yuzunden kaybettim.
fire elementallerden sonra gelen yaratıklar beni gebertiyor o yuzden en fazla fire elementallere kadar oldurmek lazım

en iyi damage i tab+r tusuyla verirsin. (hani bi sol slash bi sag slash yapıp zıplayıp vuruyorya.) yalnız dikkat etmen gereken nokta son vuruşu denk getirmen lazım cunku en buyuk dmgi o son vurus veriyor(zıplayıp vurdugu) ve yan tarafindan yapman lazım sanıyorum karsısından yapınca iyi dmg veremiyorsun.
biraz bunlarla dene :)[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet geçmek imkansız bende geçemeyip silmiştim zamanında=) Alevden 2 kılıçlı adamları yenmek imkansız gibiydi sonrasında ise daha kazık. Taktik olarak; kullandığın tek büyü protection olmalı. Yaratıklara gelince, blok tuşuna basılı tut düşman saldırmayı bırakınca en fazla 2 fast attack vur tekrar blokla yavas ama işlevli..[signature][hline] My entire life passes before her eyes..
Aşk ve pilav böceği


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tab e yaptiktan sonra tab r yap o zaman iyi fire elementalleri gecebilirsin ama cok dikkat et onlarda tab r ile yapılan hareketten yapıyolar denk gelirse geberirsin :).
ben büyücünün canını 1 milim bırakmıstım 3 vurusta bi onceki postumda anlattıgım taktikle. sonra gerizekalı gibi fire elementalleri oldurdukten sonra tab r ile vurmadım ve canı cok az gitti olduremedim. fire elementallerden sonra gelen yaratıklar gebertti beni :).
birde eger buyu yapmak icin slotların bosaldıgında 3. sırada cıkan 2 yaratık cok kolay olduruluyor (tab e + tab r kombosuyla) onlarla doldurabilirsin slotlarını[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

tek vuruş hakkı olduğu için (bishopa) tab+r kombosunda nasıl becerdiğimi bilmediğim bir şekilde son vuruşları denk getirdim ve öldürdüm, ancak tavsiyem çift ağızlı balta kullanmanız çünkü onun dmg daha iyi gibi

bu arada o summon edilen moblar bayağı sağlam oldukları için ölünce de iyi special attack hedesinden veriyolar, o yüzden special attacklerdeki "baltayı yere korum deprem yaparım" seçeneğini de kullanabilirsiniz, kılıçlı alevleri ve ondan bir sonraki lav adamları biraz bunla harcadım, bi de bu iki tür mobla dövüşürken (yanar dönerlilere) ikisinin arasında kalmamaya dikkat edin

eveet şimdi gelelim SS'lerimize :p
sonuncusu spoiler olduğu için gizledim, tıklayıp açar isteyen ;)

not: oeh çok resim var diye ağlamasın kimse, 11 resim 440 kb bile değil yani optimize ettim de koydum, dial-up ile koydum kendim açtım misler gibi sorunsuz açılıyo 30 saniyede :p















burda lav adamlar bana takla atmasını öğretiyolar :p





güle güle bishop kardeş





işte kızı kurtardım, kahramanı oldum valla :D





gözlere bakın.... öpesim geldi de kapanış videosunu hekleyemedim....



[spo=ve işte her zamanki gibi sürpriz son!!!][/spo][signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche


[Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Ağustos 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...