Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auchindoun Alliance ve Horde Gold Satışı

mytheron

Öne çıkan mesajlar

Alliance-Horde
1.000 Gold=10tl
5.000 Gold=50tl
10.000 Gold=100tl
50.000 Gold=500tl

Yaklaşık 5 senedir wow oynamaktayım ve neredeyse her class dan chara ve mesleğe sahibim.Ve biraz tecrübe birazda mesleklerden dolayı çok kolay gold kasabiliyoruz.
Şuanda sadece Auchindoun serverinde Gold satışına başladık zamanla Türk arkadaşların yoğun olduğu serverlerdede başlıyacağız.
İnternet üzerinden bir site işletmekteyim Wow benim için bir hobi dir.Oyüzdende kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yoktur,zaten bunu benimle alışveriş yaptıkça göreceksiniz.

Çok yakında Gold satışlarında ineternet sitesiylede hizmete başlıyacağız
İletişim bilgileri

0555 876 39 34 begin_of_the_skype_highlighting              0555 876 39 34      end_of_the_skype_highlighting
[email protected]
[email protected](işimden dolayı genelde bu açıktır)
[email protected]
www.sifabahcesi.org
Sosyal ağlarda paylaş

Msn den gelen görüşmelerde Fİyatların biraz daha uygun olması konusunda mesajlar çoğaldı.Sürüm olsun ve paranın amacım değil aracım olduğunu göstermek için,wow benim için bir hobidir dediğimi desteklemek için fiyatlarda yenilik yapıyorum herkes alabilsin diye.

Alliance -- Horde

1.000gold=6tl

5.000gold=28tl

10.000gold=53tl

50.000gold=250tl

Bu Fiyatlar Son Ve Sabit Fiyatlardır.Artma veya Azalma Olmayacaktır(emeğe saygı)
Ödeme alındıktan 10 dakika içerisinde Goldlar teslim edilmektedir

Canlı Destek için online destek

veya [email protected] dan ulaşabilirsiniz

Zaten internet sitemizde iletişim bilgileri adreslere kadar mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Estağfirullah,fekat lakin adamların sattığı gold hack,bot vs irreal yolla toplanıyor ve banlanma riski çok yüksek.2 sene öncede satmıştım bir süre fakat uğraşamadım.Şuanda rahatım,işimde internet üzerinden olduğu içün 14-16 saat pc başındayım ve kasıyorum dediğim gibi hobi olarak.
Bu sölediğin şey zaten ticaretin kanunu,kimse kimseye zorla bişey veremez,güler yüz hızlı hizmet anında müşteriye cevap bunlar seni seçici yapıyor diğerlerinden.
Madem bu konuyu açtın cevaplıyayım dedim,şu anda Türkiyede gold satıcılarının çoğu(iş olarak bunu yapanlar) her serverde 1k goldu 10tl den satmaya devam ediyor,adamların mesleği bu.Bendeki tekrarla üstüne basarak hobidir.
+ olarak eğer rızkın varsa zaten sen istediğin kadar kötüle veya baltala o gelir.o yüzden pek kaygı duymuyorum bu konuda,kendimdem eminim.Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...