Fly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 merhaba, diğer başlıklar çok karışmış, temiz yazayım dedim. okullara mail atacağım sizde nedir ne değildir diye ama genel birkaç sorum olacak : - genel ortalamam 3, seneye de en fazla 3.25 olacak. çoğu üniversitenin başvuru koşullarında yetiyor gözükse de, pratikte yurtdışına başvuru yapanların yorumlarına göre çok kötü kalıyor gibi ortalama üstü yerler için, yanılıyor muyum yoksa bir umut var mı ? buna bağlı olarak, okulu bitir de başvur mu diyorlar, genel olarak nasıl oluyor ? - okuldan alabileceğim bursların tahmin ettiğim koşulları ve ailemi de ekonomik olarak çok da zorlamak istememem sebebiyle aşırı pahallı olmayan quebec/isviçre düşünüyorum, ilgilenmeyi düşündüğüm alanlarla ilgili hocaları araştırıyorum ama genel olarak bilgisayar bilimi konusunda şuralara gidilir denilecek nereler var ? - staj/iş deneyimi kaale alınan bir şey mı başvurularda ? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 3.25 ile istedigin cogu okula girersin. ama burslu imkansiz gibi bir sey muthis bi projen bisilerin yoksa. ingiltere, amerika icin bu dedigim. diger ulkerin nasil bilmiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 sen gsü'de okumuyor muydun ? bu ortalamayla fransa'da çeşitli okullara giden insanlar biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 lisans yapan tanıdıklarım teknolojiyle işin olacak, çok tırt burası diyorlar bizzat da istemiyorum fransada bulunmak kanada en mantıklısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Kanada iyi, burs oranları da fena değil; ayrıca bizim prawler orada bir dönem doktora macerası yaşamıştı, o da 3.20 gibi bir ortalamayla gidip asistanlık falan yapıp para da kazanmıştı bir yandan. 3.25 düşük değil bu arada (gerçi bilg. müh için konuşamıycam pek) Şimdi başla iletişim kurmaya, iyi bir toefl derecesi al, ilgi çekici bir proje ve niyet mektubu hazırla ufaktan; üstüne bir de hocalarından referans mektubu kapmaya bak. Ekim, kasım gibi artık herşeyin sadece göndermeye kalmış olsun; genelde en geç ocak, şubat gibi bitiyor okulların başvuru süreçleri. O not ortalaması, iyi referans mektupları, güzel bir toefl ve (gmat ya da gre hangisine girdiğini bilmiyorum sonucu) , bir de üstüne çok dramatik bir niyet mektubuyla bir çok okulun kapıları açılır sana kolayca. %100 burs bulman ne kadar kolay bilmiyorum ama belli bir yüzdeyle burs alabilirsin zorlanmadan. Yurtdışında kadro vs. derdi de buradaki gibi saçma olmadığından asistan öğrenci falan da oldun mu maddi sıkıntı çekmeden okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 okul bitmedi ve 3.25 de garanti değil işte :, ne yapıyorlar o durumda bilemedim mcgill university nasıldır peki, bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 min 3 olsun gidersin bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar