Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türkler kötü kokuyor"

pogodi

Öne çıkan mesajlar

İyi de kimyasallarla hergün yıkanmak sağlıklı değil. Vücuttaki doğal yağ bariyerini sık aralıklarla bozmak uzun vadede allerji gibi durumlara sebebiyet verebiliyor. O yüzden batıda allerji daha yaygın zaten.

Ortayı bulmak lazım hiçbişeyi abartmamak lazım hergün olmasa da 2 günde bir herkes duş almalı evet.
Sosyal ağlarda paylaş

derFremdeSohn said:

Dusa girmek, üstündeki teri atmak, sacindaki tozu akitmak, orandaki burandaki kokuyu uzaklastirmakla alerjinin ne alakasi var? Sampuan kullanmadan su dökünüp cikamiyomusun zorlami döküyolar üstüne basina fiskirtiyolar sampuani?

sinirlenince çok güzel oluyosun
Sosyal ağlarda paylaş

kokuyoruz evet, ama terör olayını abartmışlar. korkudan dışarı çıkmamak ne ya ahah. e zaten kokuyoruz dedik de hani 5 yıldızlı otelimiz kokacak kadar değil, ilginç bir haraket yapmış kendileri, merdiven kullansın haudhas

edit: hmm hortlamış konuydu di mi bu, ben niye azimle cevap verdim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

amma uzun koktuk lan yeter

ayrıca yıkanma sıklığı kişiden kişiye değişir sallamayın ortada. benim saçım bir günden kısa bir sürede yağlanıyor dolayısıyla ben her gün saçımı yıkamak durumundayım onun yanında tabi banyo da yapmış oluyorum. ne kadar sık yıkananacağınızı cildinizin, saçınızın yağına göre belirleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...