derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Millet banyoda gecirilen zamana yazik zihniyetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İyi de kimyasallarla hergün yıkanmak sağlıklı değil. Vücuttaki doğal yağ bariyerini sık aralıklarla bozmak uzun vadede allerji gibi durumlara sebebiyet verebiliyor. O yüzden batıda allerji daha yaygın zaten. Ortayı bulmak lazım hiçbişeyi abartmamak lazım hergün olmasa da 2 günde bir herkes duş almalı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Dusa girmek, üstündeki teri atmak, sacindaki tozu akitmak, orandaki burandaki kokuyu uzaklastirmakla alerjinin ne alakasi var? Sampuan kullanmadan su dökünüp cikamiyomusun zorlami döküyolar üstüne basina fiskirtiyolar sampuani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 -007- said: İyi de kimyasallarla hergün yıkanmak sağlıklı değil. Vücuttaki doğal yağ bariyerini sık aralıklarla bozmak uzun vadede allerji gibi durumlara sebebiyet verebiliyor. Saça da zararı var mesela hergün şampuan yapmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 derFremdeSohn said: Dusa girmek, üstündeki teri atmak, sacindaki tozu akitmak, orandaki burandaki kokuyu uzaklastirmakla alerjinin ne alakasi var? Sampuan kullanmadan su dökünüp cikamiyomusun zorlami döküyolar üstüne basina fiskirtiyolar sampuani? sinirlenince çok güzel oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 e türkler cidden kokuyo hintliler kadar olmasa bile :D http://dagobah.net/flash/ruuuuuun.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kokuyoruz evet, ama terör olayını abartmışlar. korkudan dışarı çıkmamak ne ya ahah. e zaten kokuyoruz dedik de hani 5 yıldızlı otelimiz kokacak kadar değil, ilginç bir haraket yapmış kendileri, merdiven kullansın haudhas edit: hmm hortlamış konuydu di mi bu, ben niye azimle cevap verdim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yikanamiyorsaniz denize girin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Hergün banyo derinin dengesini bozuyor ya gerçekten. Kuruyor deri, çatlıyor çok fena. Öyle kötü de acıyo ki deri çatlarken, birşey ısırıyor gibi. Birde saçı ne kadar sık yıkarsan o derece çabuk yağlanır. Orta kararını bulmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 amma uzun koktuk lan yeter ayrıca yıkanma sıklığı kişiden kişiye değişir sallamayın ortada. benim saçım bir günden kısa bir sürede yağlanıyor dolayısıyla ben her gün saçımı yıkamak durumundayım onun yanında tabi banyo da yapmış oluyorum. ne kadar sık yıkananacağınızı cildinizin, saçınızın yağına göre belirleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 fazla uyuşturucu paranoya yapıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar