BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 hane bodrumda felan olsa 3 ay hem calisirim hem tatil yparim diye birileri atlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 adrasanda pek güzeldir yaw tabi en son 16 17 yıl önce gitmiştim sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 dadada said: SodomVsGomore said: Ya yemek olayını annem babam yapıo işte. ızgara türü şeyler köfte tavuk balık. gelicek adamın onlarla işi yok zaten. AHAHAHAHAHAH. hahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ne komik burda bir şeyi mi kaçırdım? Biz ne yiyorsak onu vereceğiz işte demiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bella said: dadada said: SodomVsGomore said: Ya yemek olayını annem babam yapıo işte. ızgara türü şeyler köfte tavuk balık. gelicek adamın onlarla işi yok zaten. AHAHAHAHAHAH. hahahahahahahahah abi yemek olayı derken müşteriye verdiğimiz yemek olayını soruosunuz sandım. hayır yani, pansiyon varken, 20 kişiye yemek çıkaran mutfak varken yemek olayını sormak salaklık zaten. azıcık mantık. edit: neyse konu kitlensin gerek yok. en ufak fikriniz olmayan konularda bok atmayın olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Pati Trolleri bir başlığın daha içine etti desek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yok normaldir ya. hoş benim canım çok çekti şu işi, sınav mınav su bu sittir edip gitmek isterdim. güzel yer ora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 git o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Trolle alakasi yok anadolu istanbul farki bu Benim evde sadece evi temizleyen kadin 800 maas + Sigorta aliyor Balikesirde mandirada asgari ucret sigortaya essek gibi calisiyo millet Istanbulda 200 e anca yolunu karsiliyorsun 400 u komik buluyo insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar