Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Merhabalar, css'de bilmediğim okadar çok şey oldugunu yeni yeni anlıyorum =) Örnek vererek sorunu mu halletmeye çalışıcam. Uzunlukları otomatik olan 2 adet divim var. Burada uzunca bir yazı Burada kısaca bir yazı Bu şekilde olduğunda #right baya uzun oluyor ve #left kısa kalıyor. Ben bu #left'i #right'ın uzunluğunun aynısı olması için ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Uzunluklarının aynı olmasını istiyorsan niye otomatik olarak ayarlıyorsun? Edik: İkisin boyu dinamik olarak değişsin ama birbirine hep eşit olsun mu istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Hah ediklediğin yer gibi istiyorum. İkiside dinamik alan ama %90 ihtimalle her zaman sağ tarafda ki kısa kalıcak. Bende bu dinamik alanların uzunlukları hep eşit olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 css ile olurmu tam bilmiyorumda jQuery ile yap. right'in uzunlugunu al left'e ver : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Oda bi çözüm aslında =) Css ile bulamazsam dediğin şekilde yapayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sabit yapsan olmuyor mu. right 500px left 500px yükseklik içinde overflor:hidden ver genişlikleri eşit yükseklikleri farklı olur içeriğe göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Yazılar dinamik, müşteri içerik girecek uzun yazarsa 500px 'i geçerse olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 şimdi yükseklikten bahsediyoruz dimi : ) ben genişlikten bahsediyoruz zannettim. uzunluk deyince. yükseklik için overflow:hidden ver içerik kadar yüksekliği olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Pek anlamam bu işlerden ama şöyle bir şey olabilir mi? Bu iki div'i içeren bir parent div yarat. Parent div'in yüksekliği otomatik olsun. İçindeki div'ler de parent'in yüksekliği alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 yardımcı olucam ama once sunu anlamam lazım; divler enlemesine ve boylamasına olarak cozunurluge gore degismesi mi gerekiyor? yoksa enleri esit olup, boylamasına mı degismesi gerekiyor icine yazılacak yazıya gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bende onu anlamayadım ondan karıştı işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 width (genişlik) olarak sabit div bunlar, sadece içeriğe göre height (uzunluk) ları değişmesi gerekiyor. Hatta ben size direk adres vereyim oradan bakın ya neden bu kadar kastımsa =) http://www.mrhades.net/firsat/ bu adreste google maps resminin oldugu alan var ya, o alanı sol tarafında ki yazıya göre uzatmak istiyorum olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar