fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 hiç bişeyden değilse bu okuldan kafayı yicem arkadaş. bütün gün java çalıştım. mail atmışlar şimdi. okulumuzu bolonga sistemine uydurmak için müfredatı değiştirdik diye. bi baktım müfredata java yok. e nolacak dedim onun da cevabını vermişler. bidaki dönemin eklesilinde muafiyet sınavı varmış. alttan alıyorum zaten bi bok anlamıyorum gerildikçe gerildim anasını satiyim. çat diye geçirecekler şimdi o sınavdan herkesi. sabah atsana maili hayvan rektör. ona çalışacama kıymetli evrak hukukuna çalışırdım. 10 sene yaşlandım lan şu okulda allah belanı versin okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 zua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 şapşal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bu ogrendigin bilgi dagarcıgında sana kar olarak kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 sizin okul bitmiyo mu ? temmuzdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 allah belasını versin okulunun da intibakının da. BEYİN BEDAVA ULAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 NOT YÜKSELTMEK İÇİN ALTTAN ALDIĞIM BAŞKA Bİ DERSİ DAHA KOMPLE KALDIRMIŞLAR. YARIN TERÖR ESİTERİCİİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 onların kara kıçlarını tekmele dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 hahahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ergen siniri değil bu. ha yapmadım mı ergen siniri kralını yaptım. kapı camlarını indirmişliğim de vardır. ama o günler geride kaldı. artık tüm bedeni ve ruhuyla doğayla bir olmuş, son derece dingin bir bünyem, hafif bir göbeğim, ama tatlı sert böyle bıngıl değil, tam üzerine yatılıp dinlenilebilinecek bir göbek, zaten kilom da fazla değil, kemiklerim iriymiş biraz öyle dedi doktır, biraz da sinirlerim bozukmuş ama sebebi hava değişimi dedi, bana hava değişimi yazdı, şu finaller bi bitse de bütün gün orucu uykuya tuttursam diye düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 özet geç şeftali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 lan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 java calisacagina kiymetli evrak calismak nasil oluyor yani lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 7/24 ogrencimisin abi sen. paso okuldasin. gerci ayni zamanda paso hondasin da anlamadim bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar